<< Vissza a naptárba

46. PROJEKTMENEDZSMENT MŰHELY

Vezetés

hte670.png

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat az

46. Projektmenedzsment Műhelybe

2020. szeptember 17-én (csütörtökön) 16 – 18 óra között

a bizonytalan helyzetnek megfelelően a hagyományos egyetemi helyszínre (Bp. XI. Magyar Tudósok krt 2. BME I.ép. B.110 terem) és online formában a Microsoft Teams-en is meghirdetésre kerül. Belépés – a BME épületek zárolása esetén - az alábbira kattintva történhet, a megadott Műhely időben

https://bit.ly/3hgaiJ0

A 46. Műhely témája : „A boldogság és a sikeresség összefüggése”. A pozitív pszichológia feltárt eredményei és hét egyszerű alapelv a boldogságszint emelésére. Hogyan érvényesek ezek a projektmenedzsmentben?

A Műhely a projektmenedzsment és a projektmenedzserek számára is meghatározó sikeresség feltételei közül a boldogság, az örömteli élet meglétét, annak megteremtési körülményeit, feltételeit vizsgálja a pozitív pszichológia legújabb eredményeire alapozva.  A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Lipi Gábort (Arany-alap Kft. alapító tulajdonos, PMP, projektmenedzsment tréner, tanácsadó) kérték fel. Részletes szakmai bevezető augusztustól a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon érhetők el.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Mik a tapasztalataik arról, hogy a pozitív hangulatú projekt csapatok jobban teljesítenek-e, mint a semleges vagy negatív hangulatúak?
  2. A projektek probléma kezelése/válságmenedzsmentje a tapasztalataik szerint mire fókuszál elsősorban?
  3. Projektmenedzserként a projekttel kapcsolatos történések hány százalékáról gondolják azt, hogy az Önök, illetve a projekt csapat kontrollálása alatt van? Mennyi lenne az ideális arányszám?
  4. A projekt működés elősegítése érdekében szoktak-e kialakítani a csapattal rutinokat és célszerű szokásokat? A 20 másodperces szabály elvét használhatónak látják-e?
  5. Használnak-e, ha igen, milyen módszereket arra, hogy a projekt csapatban megerősödjön a tudásmegosztás és a kölcsönös fejlődés igénye? Hatással van-e ez a csapat együttműködésére és emberi viszonyrendszerére?
RÉSZVÉTELI DÍJ:

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

 

 

Cancellations must be received by 5:00 pm, 5 business days before the event and must be sent in writing by email to info@pmi.hu. There will be a 20% administration fee charged for cancellations, subtracted from the refund. Cancellation/refund requests will not be accepted less than 5 business days before the event. However, substitutions are welcome. Please let us know by 12:00 noon the day before the event of the person you wish to substitute by emailing info@pmi.hu.

Photography & Filming: Photographs, audio, and video are sometimes captured during PMI Toronto events. By registering, attendees hereby grant PMI Toronto and its representatives permission to photograph and/or record them at events, and distribute (both now and in the future) the attendee's image or voice in photographs, videotapes, electronic reproductions, and audiotapes of such events and activities.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

Dátum: 17 Szeptember 2020

Óra: 16:00 - 18:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 2.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Diák regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Magyar Tudósok krt 2.

Budapest1117

[Kattintson ide a Térkép és az Útvonalterv megtekintéséhez]