Lunch and Learn: Jogászok és a projektmenedzsment

HH2.png

Ezúttal az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díj kétszeres díjnyertes kutatás releváns eredményeinek rövid bemutatására kerül sor, illetve a jogászi gondolkodásmódba is bepillantást nyerhetünk.  Mit tudnak és gondolnak a jogászok a projektmenedzsmentről? Az előadásból kiderül!

Előadó: dr. Höflinger Hajnalka

Szakvizsgázott jogászként kezdett projektmenedzsmentet tanulni a Budapesti Corvinus Egyetem és a PMI Budapest, Magyar Tagozat közös képzésén. Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díj kétszeres díjnyertes kutatásában az európai jogi szektort mérte fel projektmenedzsment szemszögből. Az eredményekről számos publikáció jelent meg, amely hamarosan interjú- és cikksorozattal bővül.

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

Regisztráljon erre az eseményre
Regisztráljon erre az eseményre

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch and Learn webinárium

A rendezvény típusa:

Dátum: 22 május 2024

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ