Lunch and Learn: Az időbeosztás művészete projektmenedzsment szemszögből

L&LEA2.png

 

Kedves Kolléga,

Ezúton meghívunk következő online Lunch & Learn eseményünkre!

A mai rohanó világban semmire nincs idő. Legalábbis így érezzük. Tehetünk ez ellen bármit? A válasz: Igen. Ezen az előadáson az Időmenedzsment témakörről fogunk beszélgetni, technikákról, módszerekről és a mindennapokban alkalmazható gyakorlati tippekről. Külön érintjük majd a Megbeszélések levezetését és menedzselését, ahol az időmenedzsment szintén fontos szerepet játszik.

Előadó:
Engert Attila vagyok, jelenleg Hollandiában élek több mint 3,5 éve a családommal. Különböző iparágakban majdnem 10 év tapasztalatom van Projektmenedzsment területen, ahol jelenleg mint Sr. Stratégiai Projektmenedzser dolgozom a Thermo Fisher Scientific nemzetközi cégnél. Emellett vezetem a saját cégemet, melynek célja segíteni a Projektmenedzsereket karrierük építésében Coaching és Mentorálás formában, valamint tréningek, workshopok és tanácsadás formájában építeni a projektmenedzsment kultúrát és szervezetet cégeknek. Szabadidőmben - ami még létezik :) - szeretek squasholni és társasjátékozni: utóbbit kifejezetten hasznosnak találom bizonyos Power készségek fejlesztésében.


Az előadás nyelve magyar! A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők 1 PDU pontot írhatnak jóvá.


Találkozzunk 2024. május 9-én, 12:00 órakor Zoom-on!

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch and Learn webinárium

A rendezvény típusa:

Dátum: 8 május 2024

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ