PMI Budapest, Magyar Tagozat Közgyűlés 2024 / PMI Budapest, Hungarian Chapter General Assembly 2024

Kedves Tagtársunk,

Ezúton értesítem, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat egyesület (1064 Budapest Izabella utca 68/B. A lh. Fsz/5.) éves rendes közgyűlését, 2024. május 9-én, csütörtökön 17:00 órai kezdettel tartja, személyes jelenlét mellett. Helyszín: Deutsche Telekom TSI Hungary Kft. Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36. Földszint A.002 terem

Az alapszabályunkkal összhangban, amennyiben a 17:00 órára meghirdetett Közgyűlés határozatképtelen, akkor a megismételt Közgyűlést 17:15 percre hívom össze. A megismételt Közgyűlés napirendje megegyezik az eredeti Közgyűlésével. A megismételt Közgyűlés a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

Tervezett napirend:

  1. Ügyrendi megállapítások
  2. Az elnökség 2023. évi Szakmai Beszámolója
  3. A 2023. évi Pénzügyi Beszámoló ismertetése, döntés az elfogadásról
  4. A Számvizsgáló Bizottság jelentésének ismertetése
  5. 2023. évi Közhasznúsági Jelentés ismertetése, döntés az elfogadásról
  6. Vezető tisztségviselő választás eredményének kihirdetése

Kérem itt regisztráljon a Közgyűlésre: Kattintson ide!

A hivatalos meghívót elérheti itt: Kattintson ide!

A közgyűlésen csak érvényes PMI Budapest, Magyar Tagozat tagsággal lehet részt venni és szavazni. A tagsági viszony megállapítása a PMI központi tagsági adatbázisa alapján történik a Közgyűlés napján.

Találkozzunk 2024. május 9-én, csütörtökön 17:00 órakor!

Üdvözlettel,
Dudás Dezső, PMP
Elnök

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 9 május 2024

Óra: 17:00 - 19:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 2.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Deutsche Telekom TSI Hungary

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36. Földszint A.002 terem