Projektpedagógiai Webinárium

📢 Gyertek és csatlakozzatok a Magyar Pedagógiai Társaság Projektpedagógiai Szakosztályának következő webináriumához, amelynek témája: A diákprojektek értékelésének szintjei és színterei!🎓🔍

🗓️ Időpont: 2024. április 11. (csütörtök), 16:00-17:30

 

Előadók:

  • Lénárd Sándor (ELTE PPK): Projektből jeles - mit is értékelünk egy projekt során?
  • Sediviné Balassa Ildikó (MOME, ELTE PPK): Értékelés a pedagógiai célú projektekben - hogyan tervezzük és valósítsuk meg a projektek értékelését
  • Hegedüs Helén (SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium): Projektértékelési jó gyakorlatok egy kreatív technikumban 🎤 Moderátor: Magócs Éva (ELTE PPK)

Az előadásokat szakmai beszélgetés követi. A részvétel nyilvános, ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az online csatlakozást lehetővé tévő adatokat a regisztrált résztvevőknek a rendezvényt megelőzően megküldjük. A megadott adatokat egyéb hozzájárulás hiányában kizárólag a rendezvény szervezéséhez használjuk fel, a rendezvényt követően azokat töröljük. 

📝 Projektmenedzserek részvételükért 1,5 PDU pontot regisztrálhatnak.

🤝 Szakmai partnerek: Magyar Projektmenedzsment Szövetség, Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozat, HiSchool Alapítvány.

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 11 április 2024

Óra: 16:00 - 17:30

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ