PMI Budapest, Magyar Tagozat könyvbemutató - Projektmenedzsment Útmutató – PMBOK Guide 7

BG2.png

Tartson velünk szeptember 28-án egy ünnepi, PMBOK7-el és a Vadvilág fotósorozatával egybekötött napon! 🎉📸

A kreativitás az új produktivitás: Mind a projektmenedzsment, mind a fotózás a kreativitás kibontakoztatásának egy módja. A jól kivitelezett projektterv mögött rejlő művészet olyan, mint egy magával ragadó fénykép megkomponálása - a kreatív gondolkodás és az aprólékos kivitelezés erejének bizonyítéka.

Nagy örömmel hívjuk meg egy egyedülálló eseményre, mely igazán látványos módon hozza össze a projektmenedzsment, a szakirodalom és a fotóművészet világát!

🗓 Mikor? Szeptember 28. 17:30

📍Hol? Boda Galéria

  •  Bemutatjuk a Projektmenedzsment Útmutató – PMBOK Guide 7, magyar nyelvű kiadását
  • Természetfotó kiállítás: Bemutatkozik a VadvilágMagyar Természetfotósok Egyesülete: A természet lélegzetelállító szépsége tehetséges fotósok lencséjén keresztül. A tájképektől egészen a makrofelvételekig, minden egyes fotó egyedi történetet mesél el a minket körülvevő világról.

A természet állandó változásban van, alkalmazkodik az évszakokhoz és a körülményekhez. Hasonlóképpen a projektmenedzsment is mozgékonyságot és alkalmazkodóképességet igényel az előre nem látható kihívások kezeléséhez. Ha megfigyeljük a természet képességét a változás elfogadására, betekintést nyerhetünk a folyamatosan változó projektkörnyezetben való eligazodásba is. Mindehhez naprakész forrást biztosíthat az új PMBOK Guide immáron magyar nyelven is elérhető hetedik kiadása is. 

A helyek száma korlátozott, így kérjük, hogy még ma regisztráljon!

Ünnepeljük együtt a PMBOK Guide 7 magyar kiadásának megjelenését!

 

A rendezvény támogatója a Pajzos Tokaj Borászat!

thumbnail_261485002_1563797880622881_9010714031155370962_n.jpeg

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 28 szeptember 2023

Óra: 17:30 - 19:30

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 2.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Boda Galéria

Bartók Béla út 34.
Budapest1111