Lunch & Learn: Gondolkozz projektben! – így változik a CAPM minősítés

2Előadók-Kiss-Fruzsina,-vezető-tanácsadó,-tréner,-CAPM-és-Somogyi-Balázs,-vezető-tanácsadó,-tréner,-PMP.png

 

Érdekel a PM szakma, de nincs még minősítésed?

Előadásunkból megtudhatod, hogyan változik a CAPM® nemzetközi vizsga. Ez a minősítés tökéletes választás, ha pályakezdő vagy és szeretnél felkészülten pályázni projektmenedzser pozíciókra vagy ha már egy ideje projektmenedzserként dolgozol és szeretnéd bebizonyítani kollégáidnak vagy főnöködnek, hogy alkalmas vagy önálló projektek vezetésére.

Többek között erről lesz szó az előadáson:

  • Kinek érdemes megszereznie ezt a minősítést?
  • Milyen újításokkal számolhatunk az új követelményrendszerben?
  • Milyen trendek és irányok alakítják a PM szakmát, amely a változások alapját is adja.

Előadók:

Somogyi Balázs, vezető tanácsadó, tréner, PMP

Vállalatokat és egyéneket segítek, hogy elérjék céljaikat. A projekt menedzsment a nagyszerű ötletek megvalósításának tudománya. 20 éves vezetői, projekt vezetői, lean six sigma és folyamatfejlesztési tapasztalattal olyan, a gyakorlatba azonnal átültethető módszereket és ismereteket kívánok átadni, amik hozzájárulnak mind a szervezet sikeréhez és az egyének fejlődéséhez.

Kiss Fruzsina, vezető tanácsadó, tréner, CAPM

Trénerként, tanácsadóként elsősorban projektmenedzsment módszertani és projektvezetői kompetenciafejlesztő képzéseket tartok, valamint (projekt)csapatok együttműködésének fejlődését támogatom. Nemzetközi projektmenedzsment minősítés megszerzésében segítek kezdő projektvezetőket, a CAPM vizsgára való felkészülésükben.

Találkozzunk május 2-án 12:00 órakor Zoomon!

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch and Learn webinárium

A rendezvény típusa:

Dátum: 2 május 2023

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Zoom