Lunch and Learn: Agilitás - A lerágott csont veleje

BC.png

 

Az előadás célja, hogy megszabadítsa az agilitást a mítoszoktól és a rózsaszín ködtől. Egy olyan szemléletmódot adjon a hallgatóságnak mely gyökereiben változtathatja meg az agilitás alkalmazását a gyakorlatban.

Előadó

Baczoni Sándor Szilárd, a Pendecom Kft. ügyvezetője, a Profexec Kft. senior együttműködő partnere, 18 év digitális termékfejlesztési és módszertani tanácsadás háttérrel. Továbbá: kolléga, tanuló, mentor, fejlesztő, PM, Scrum Master, Product Owner, tanácsadó, búvároktató, motoros, apa.

Találkozzunk március 23-án 12:00-kor Zoomon!

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch and Learn webinárium

A rendezvény típusa:

Dátum: 23 március 2023

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ

Zoom