Lunch & Learn: LEGO Ideas - Az ötlettől az értékesítésig

www.pmi.hu.png

  • Mi az a LEGO Ideas?
  • Hogyan kerülhet a boltok polcaira egy rajongó által kitalált LEGO készlet?
  • Hogyan valósulhat meg ez az álom?
  • Mennyire népszerűek ezek a termékek és mik azok a tényezők, amik ezt a termékcsoportot sikerre vihetik? 

Előadók:

Sashegyi Zsolt (Sasa) 10 éve a LEGO Store üzletek marketing igazgatója! Több LEGO esemény főszervezője, akinek a nevéhez fűződik például a 2014-es LEGO toronyépítés Guinness rekord, valamint a nemzetközi marketing díjakat nyert Margitszigetről ellopott bronzszobrok LEGO szobrokkal való kiváltása, amely Visszaadott szobrok kampányként futott!

Dóczy Balázs gyerekkora óta épít LEGO kockákból, és 2013-ban határozta el, hogy hivatásszerűen folytatja a szenvedélyét. Az évek során több száz egyedi építményt készített a LEGO magyarországi képviselete, a LEGO Store üzletek, valamint céges és magánszemély megrendelők részére. 2017-ben felvették a LEGO Certified Professionals csapatába, amely jelenleg világszerte 27 taggal rendelkezik. Főbb munkái: Zeneakadémia makettje, visszaadott szobrok a Margitszigeten, Lánchíd oroszlán


Az előadás nyelve magyar! A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők 1 PDU pontot írhatnak jóvá.
 

Találkozzunk 2023. március 8-án, 12:00 órakor!

 

IMG_5354.JPG beck2.jpg _NAI4980.jpg _NAI4805.jpg

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Ezen információk kizárólag a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett és megrendezésre kerülő eseményeire vonatkoznak !

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch and Learn webinárium

A rendezvény típusa:

Dátum: 8 március 2023

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ