<< Vissza a naptárba

Legal Acumen for Project Business? - free webinar by Project Business Foundation

PBM.png

 

To avoid legal troubles, Project Managers in Project Business need basic knowledge of legal matters.

On the contractor side, they lead customer projects from initiation to closure, avoiding the pitfalls of breach of contract and infringement of regulations and laws, thus protecting the company from civil and criminal litigation.

On the customer side, they direct multi-tier networks of vendors and service providers with complex  interfaces between the companies. These interfaces are often the places where crises originate. 

However, project managers are not supposed to be legal experts. So, how much legal knowledge should they have?

Sarah Schütte, a lawyer with a focus on large-scale projects from London, UK, discusses with Oliver F. Lehmann how much legal knowledge project managers should have to protect their cross-corporate projects and the organizations they work for.

 

The panelists:
Sarah Schütte is a prominent lawyer in the area of project business with a focus on ADR, Alternative Dispute Resolution, i.e. avoiding lawsuits. However, when push comes to shove, she also knows how to win a case at a court of law.
 
Oliver F. Lehmann is the expert in Project Business Management and host of the event.

 

Date: 30 Jan 2023

Time: 8 AM EST / 1 PM UTC / 14:00 CET (Convert to your time zone)

The event is free.

Claimable PDUs: 1 (Business Acumen)

Register your seat for this meeting:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpdemprD4qGNGlykFZMt7M8NRoinF6a3WxAfter registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

Regisztráljon erre az eseményre
Regisztráljon erre az eseményre

Rendezvény információ

A kategória típusa: Global events

A rendezvény típusa:

Dátum: 30 január 2023

Óra: 14:00 - 15:00

Nyelv: Angol

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ