<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: Mindent tudunk már a GDPR-ról? Biztos?

L&L-MP.png

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos legfőbb tudnivalókat és nehézségeket pár eseten keresztül megvilágítom,majd a beküldött kérdések tematikus áttekintésére kerül sor.Előadó:

Mészáros PéterPéter az ELTE ÁJK posztgraduális adatvédelmi képzésén végzett, a BRFK és a BM adatvédelmi tisztviselőjének munkáját segítette. A minősített és a közérdekű adatok kezelésében is jártas.Jelenleg a BM főosztályvezető-helyetteseként dokumentumkezeléssel és folyamatmenedzsmenttel foglalkozik, szoftverfejlesztési és implementációs projektekben vesz részt, executive tréningeket tart.Pro bono támogatja számos civil szervezet munkáját adatvédelmi audittal, a megfelelő folyamatok és dokumentáció kialakításával.

SLIDO a közönség kérdésekhez:Kérjük, hogy kérdéseit, előzetesen küldje el nekünk a slido.com oldalon keresztül!

 

Találkozzunk 2023. január 25-én, 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 25 január 2023

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ