<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: A Ferencváros nemzetközi kupaszereplése – az adaptív projekt

L&L-másolat-MB2.png

Miért számít adaptív projektnek egy klub nemzetközi kupaszereplése a legnívósabb európai versenysorozatokban?Iteratív: mert a projekt lebontható kisebb, ismétlődő fázisokra (a selejtezőkörös párharcokra, a csoportkörre, illetve az egyenes kieséses szakaszra), ezek mentén halad előrefele a projekt;

Inkrementális: mert az egyes fázisok egymást követő lépések (a selejtező 1. körétől a playoff körig, majd csoportkör, és eredményes szereplés esetén „kupatavasz”), amelyekre valamilyen időkorlát is vonatkozik;

Adaptív: mert 2–4 hét hosszúságú „sprintek” irányítják és viszik előre a munkát. 

De lesz szó bőven stakeholder-, kockázat- és változásmenedzsmentről is, az előadó szemléletes gyakorlati példáin keresztül.

Előadó:

Máté Bálint több mint 22 éves sportágazati tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sporteseményszervezéssel, 10. szezonját tölti a Ferencvárosi Torna Clubnál. Eddig 70 UEFA égisze alá tartozó nemzetközi meccs teljeskörű szervezéséért volt felelős. 8 év projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik, PMP minősítését 2022 januárjában szerezte.

Találkozzunk november 23-án 12:00 órakor!

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 23 november 2022

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ