<< Vissza a naptárba

Lee R. Lambert & Oliver F. Lehmann: Certification for Project Business

51cd26b9-9a9e-4e22-af1a-2d8da09b6098.png

Lee and Oliver will discuss how the PMP certification opens doors to better Project Business.

Lee R. Lambert was a founder of PMI’s (Project Management Institute) PMP certification and is a bedrock in project management. He is also highly experienced in Project Business Management, where projects are performed as profit centers for paying customers.

Oliver F. Lehmann, MSc, ACE, PMP is an approved Consultant & Educator – Project Business Foundation and approved Training Provider Instructor – Project Management Institute

We’re planning 60 minutes, including a lot of time for questions, and yes – it’s free.

Please register at: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEtceCtpjksH9xHUe3rsf4lntaNH3iLZgcm

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Global events

A rendezvény típusa:

Dátum: 21 november 2022

Óra: 19:00 - 20:00

Nyelv: Angol

PDU pontok száma: 0.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ