BA TALK meetup: AZ ÜZLETI ELEMZŐ ÉS A TESZTELŐ EGYÜTT TÖBB, MINT KETTŐ

Teszt_Meetup-poszter_20221018_v2.png

 

Újra BA TALK meetup.

Egy éve tartottuk az első meetupot. Azóta meetupjaink mentén büszkélkedhetünk több értékes témával, remek előadókkal és egy többszáz fős közösséggel. Haladjunk ezen az úton tovább.

BA TALK meetup témája:

AZ ÜZLETI ELEMZŐ ÉS A TESZTELŐ EGYÜTT TÖBB, MINT KETTŐ


Előadónk: Forgács István Phd


Dátum: 2022.10.18. 18 óraHelyszín: Corner Six Irodaház 1066 Budapest, Jókai utca 6


Mivel az előadó csapatot a K&H inkubátor program támogatja, ezért a gondolatok szülőhelyén tartjuk a meetupot is, hogy magatokba tudjátok szívni a kreativitásuk bitjeit.

 

Istvánt megkértem, írjon pár gondolatot nektek:

A tesztelés a teljes fejlesztési életciklus nagyon fontos része, hiszen biztosítja a jó minőséget. A Harmony csapat kidolgozott egy új módszert és eszközt, amely számos előnnyel rendelkezik az üzleti elemzők számára is. A követelményekből elkészítünk egy modellt, amelyből a fejlesztőcsapat által manuálisan végrehajtható teszteket generálunk. Ezek a tesztek ellenőrzik, hogy a kész szoftver tényleg azt valósítja-e meg, amit reméltünk. A tesztfuttatás során a tesztek automatizálva lesznek, nincs szükség fárasztó kódolásra. Az elkészült tesztek a UAT jelentős részét is feleslegessé teszik.

 

Az előadóról:

Az előadó, Forgács István PhD, 35 éve foglalkozik teszteléssel, először kutatóként, majd gyakorlati tesztszakértőként. A Practical Test Design és a Paradigm Shift in Software Testing könyvek első szerzője, az Agile Testing Foundations könyv társszerzője. Kigondolója és projektgazdája az egyetlen kétfázisú modell-alapú teszteszköznek, a Harmonynak. Kovács Attilával létrehozták és működtetik a testdesign.org honlapot, amely az egyetlen, ahol a tesztdizájn tudás a gyakorlatban elsajátítható.

A bemutatóban segítségére lesz közösségi tagunk Sándor Zsolt, aki éles szemével meglátta a lehetőséget a Harmony-ban, miszerint ez a gondolkodás nekünk, üzleti elemzőknek is hasznos és értékes.

 

Regisztrálni a következő linken tudtok: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/q7s9i6A meetup részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A meetupunkat most is a PMI Budapest támogatja és 1,5 PDU pont gyűjthető a részvétellel.Szeretettel várunk benneteket!

 

Gintl-Reszegi Mária 

PMI-PBA - Professional Business Analyst

Business analyst tréner, Tanácsadó, Facilitátor

+36-30/40-50-133

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 18 október 2022

Óra: 18:00 - 20:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.5

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ