54. PM Műhely - PROJEKTEK MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA A GYAKORLATBAN

A 54. PM Műhely workshopja - „PROJEKTEK MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA A GYAKORLATBAN” 2022. szeptember 15-én 16:00-18:00 óra között kerül megrendezésre a BME I.épület (Bp. XI. Magyar Tudósok krt 2.) B 110 tanácsteremben. A Műhely a projektek sikerességét nagyban befolyásoló minőségmenedzsment kérdéseit kívánja megbeszélni különös tekintettel a gyakorlati kérdésekre. Fontos egyértelművé tenni a projekt minőségbiztosítás fogalmait (projekt és termékének a minősége egyaránt meghatározó), a szervezeti- és érdekeltségi viszonyokat. Mindez teheti lehetővé a kockázatokat csökkentő, versenyképességet hozó magas minőséget, a projekt megrendelőjének elégedettségét. A témát a Műhely résztvevői választották ki, és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Jenei Zoltánt kérték fel, aki jelentős hazai- és nemzetközi projektvezetői tapasztalattal rendelkezik és ezeket felhasználva tudja a sikeres lehetőségeket bemutatni. A Műhely bevezető előadás blogja a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon olvasható.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések:

  1. Hogyan definiáljátok, méritek és biztosítjátok a QA tevékenység hozzáadott értékét?
  2. Hogyan kezelitek azt a helyzetet, amikor több rivalizáló szereplő a QA-t akarja felhasználni arra, hogy az ellenoldal fölé kerekedjen?
  3. Mennyire tartjátok szükségesnek ill. elfogadhatónak a napi munkában való részvételt, mint pl. tesztelési tevékenységek felügyelete, PMO feladatok részletes átvétele
  4. Mi a stratégiátok arra a helyzetre, amikor a megbízó az adott ország lányvállalata, de a anyavállalat mikro-menedzseli a lányvállalatot?
  5. Hogyan határozzátok meg a kockázati szinteket ?

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

Regisztráció a PMI Budapest, Magyar Tagozat oldalán!

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Kiemelt események

A rendezvény típusa:

Dátum: 15 szeptember 2022

Óra: 16:00 - 18:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 2.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ