<< Vissza a naptárba

Lunch & Learn: Jelentős fejlődés küszöbén áll a PMI szakmai tagsági modell!

L&L-KL.png

 

Az új, hamarosan bevezetésre kerülő PMI tagsági szintek bemutatása első ízben, magyarul.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett következő „Lunch and Learn” élő, magyarnyelvű, PDU pontot adó webinár során, Kremmer László MBA, CLC, PMP a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke elsőkézből számol be arról, hogy milyen új, korszerű tagsági struktúrát dolgozott ki a PMI annak érdekében, hogy a PMI és a PMI tagozati tagságot még elérhetőbbé tegye a projekt, program és portfólió menedzser szakemberek és a projektmenedzsment iránt érdeklődők számára. Az előadás során, Magyarországon első ízben szó lesz az új „Társult PMI tagságról”, illetve a „Szakmai PMI tagságról” és a „Prémium PMI tagságról” is. Az új tagsági modell részletes ismertetése mellett előadónk bemutatja a „PMI Guest Pass Program” által kínált lehetőségeket és előnyöket. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2020-2021-ben is közel +20%-al növelte a tagságát, amivel az EMEA régióban a leggyorsabban növekedő PMI tagozatok közé lépett. Jelenleg több, mint 500 taggal rendelkezünk és ebből több, mint 400 tagtársunk rendelkezik valamilyen PMI minősítéssel. Mindezek ismeretében elmondhatjuk, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat a legnagyobb, nemzetközi szakmai szervezethez tartozó hazai projektmenedzser közösség. Stratégiai célunk és küldetésünk változatlan: A PMI Budapest, Magyar Tagozat a projektmenedzserek szakmai fejlődése érdekében, önkéntes projektmenedzsment szakmai közösséget épít, a félévszázados múlttal rendelkező PMI globális szervezet részeként, gyakorlatban kipróbált tudásbázisra és minősítési rendszerre alapozva. Célunk, hogy Magyarország legmeghatározóbb projektmenedzsment szakmai szervezete legyünk, mely aktív szakmai közösséggel rendelkezik.

Miért korszerűsíti a PMI a tagsági modelljét?

A PMI felmérései azt mutatják, hogy a jelenlegi tagsági modellünk korlátozza a növekedési lehetőségeinket. Az új PMI tagsági modell lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük a megszólítható szakemberek körét. A PMI-al együttműködő szakmai szervezetek körében végzett összehasonlító elemzések is azt mutatják, hogy a jelentős számban növekvő szövetségek tagsági lehetőségekkel rendelkeznek és jelentős mértékben megnőtt azon szakemberek száma, akik szeretnének csatlakozni a PMI-hoz és kihasználni a PMI és a helyi PMI tagozati tagság előnyeit. Tagsági modellünk modernizálása érdekében a PMI összehangolta a különböző informatikai rendszereket a tagsági szintek hatékony kezelése érdekében, illetve olyan termékeket és szolgáltatásokat vezetett be, amelyek vonzóak az általunk kiszolgálni kívánt szakemberek számára. A PMI szakmai közössége kinőtte az egyfajta tagsági modell megközelítést és célunk, hogy a tagoknak olyan lehetőségeket biztosítsunk, amelyek illeszkednek a szakmai fejlődési céljainkhoz.

 

Regisztráljon még ma következő webinárunkra, melyet 2022. szeptember 20-án, 12:00 – 13:00 óra között tartunk.

 

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A kategória típusa: Lunch & Learn Webinar

A rendezvény típusa:

Dátum: 20 szeptember 2022

Óra: 12:00 - 13:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 1.0

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ