<< Vissza a naptárba

24. Projektmenedzsment Fórum PROJEKT – BIZALOM – MENEDZSMENT

Kepernyőfotó-2021-12-16---22.05.18.png

Felhívás 

A huszonnégy éves hagyományokkal rendelkező Fórum célja a projektmenedzsmentben nélkülözhetetlen bizalom jellemzőinek, megteremtés-megtartás kritikus kérdéseinek vizsgálata az egyén-, társas-, szervezeti-, piaci/üzleti- és társadalmi vonatkozásban. A bizalom alapvetően meghatározza a kapcsolatokat, az értékteremtő tevékenységek minőségét. Ez teszi szükségessé, hogy a projektek iránytói tisztába legyenek a bizalom megteremtésének feltételeivel, a fejlesztés lehetőségeivel. A célkitűzéseknek megfelelően a konferencia alcíme

PROJEKT – BIZALOM- MENEDZSMENT

A bizalom dimenzióinak bemutatására-elemzésére kiemelkedő szakemberek kerületek felkérésre : Katona Melinda, Kulcsár Zsolt, Marosán György, Szabó Gabriella, Szalai Zsolt. Az interaktivitást ösztönzendően kerekasztalban is megvitatásra kerülnek aktuális kérdések. Részvételi felhívás, részletes program és regisztráció :  https://www.hte.hu/web/projekt2022

A Fórumon való részvétel PMI PMP minősítéséhez szükséges 7,5 PDU (Professional Development Unit) pont megszerzését jelenti. Részvétel igazoláshoz Claim Code HTE Titkárságon kérhető (info@hte.hu ).

A hazai projektmenedzsment szakma legnagyobb hagyománnyal rendelkezô PM Fórum konferenciájára immáron a 24. alkalommal kerül sor 2022-ben. A Fórum ez alkalommal is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.

A szakmai célkitûzéseknek megfelelôen a 24. Fórum központi témaként a projektmenedzsmenthez nélkülözhetetlen bizalom jellemzôit, megteremtésének-megtartásának kritikus kérdéseit, lehetôségeit vizsgálja az egyéni-, társas-, szervezeti, piaci-üzleti-, társadalmi vonatkozásban. A globalizálódó és digitalizálódó világban a fejlôdést jelentô komplex rendszerek létrehozásának kritikus kérdése az együttmûködési készség-képesség, amihez nélkülözhetetlen a bizalom megléte az egyének között, a szervezetben, a vállalkozásban és nem utolsó sorban a mindezeket magába foglaló társadalomban. A bizalom alapvetôen meghatározza a kapcsolatokat, az érték teremtô tevékenység minôségét. Ez teszi szükségessé, hogy a projektek irányításában meghatározók tisztába legyenek a bizalom megteremtésének feltételeivel, fejlesztési lehetôségeivel és módszereivel, hogy magasszintû együttmûködéssel a projektek sikeresen megvalósulhassanak.

 

A célkitûzésnek megfelelôen a konferencia alcíme:

PROJEKT – BIZALOM – MENEDZSMENT

Az elôzô évekhez hasonlóan a bizalom dimenzióinak bemutatására-elemzésére kiemelkedô szakemberek kerültek felkérésre (önbizalom-önértékelés-önbecsülés, társas bizalom és önszervezôdés, szervezeti bizalom, piaci-üzleti bizalom, társadalmi bizalom a 21. században). A különbözô szintû bizalom témák megvitatása kerekasztal formában is megtörténik a Fórumon, amihez a Szervezô Bizottság elôzetesen vár.

ÖTLETEKET – HOZZÁSZÓLÁSI GONDOLATOKAT

Jelentkezni az ötlet- és gondolat bemutatásával lehet (formai követelmény nélküli word dokumentummal, elérhetôség megadásával) 2022. január 14-ig – info@hte.hu címen. Az ötlet-hozzászólás befogadásáról a Fórum Szervezô Bizottsága dönt és írásos értesítést küld a kerekasztal beszélgetésben való részvétel lehetőségéről.

FELHÍVÁS KONFERENCIA RÉSZVÉTELRE

A 24. Fórumon ismét lehetôség van tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre. Bevezetô elôadások tartására neves filozófusok, szociológusok, szociálpszichológusok, menedzserek, tanácsadók lesznek felkérve, hogy a bizalom feltételeit, lehetôségeit, kritikus kérdéseit elemezzék és ötleteket adjanak a fejlesztésére.

A hagyományoknak megfelelôen a Fórumon mutatkozik be tapasztalataival a 2021-es ÉV PROJEKTMENEDZSERE díj nyertese.

Részvételi jelentkezés határideje: 2022. március 31.

Szponzorok jelentkezését is várja a Szervezô Bizottság 2022. február 15-ig. A megkötendô támogatói szerzôdés rögzíti a támogató kötelezettsége mellett a lehetôségeit, a részére nyújtott szolgáltatásokat (megjelenés a Fórum kiadványain, meghirdetésein, sajtóközleményekben, a Fórum online megjelenésében, a szünetekben videó ismertetôk lejátszásával).

 

A lemondásnak az eseményt megelőző 5 munkanappal 17:00 óráig kell beérkeznie, és írásban, e-mailben kell elküldeni a info@pmi.hu címre. A lemondás esetén 20%-os adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet levonunk a visszatérítésből. Az esemény előtt 5 munkanappal nem fogadunk el lemondási/visszatérítési kérelmeket. Helyettesítést azonban szívesen fogadunk. Kérjük, hogy a rendezvényt megelőző napon 12:00 óráig jelezze a info@pmi.hu e-mail címen, hogy kit szeretne helyettesíteni.

 

Fényképezés és filmezés: A PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvényein néha fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek. A regisztrációval a résztvevők engedélyt adnak a PMI Budapest, Magyar Tagozat Hungarian Chapter és képviselői számára, hogy a rendezvényeken fotózzák és/vagy rögzítsék őket, és (most és a jövőben is) a résztvevők képét vagy hangját az ilyen eseményekről és tevékenységekről készült fényképeken, videokazettákon, elektronikus reprodukciókban és hangfelvételeken terjesszék.

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

A rendezvényre már nem lehet regisztrálni

Rendezvény információ

A rendezvény típusa: Featured Event

A rendezvény típusa:

Dátum: 7 Április 2022

Óra: 16:00 - 17:00

Nyelv: Magyar

PDU pontok száma: 6.5

Ár információ

Tagi regisztráció: Ingyenes

Nem tagi regisztráció: Ingyenes

Helyszín információ