Training360 oktatóközpont - oktatások a teljesség igényével 

Training360:2.png

 

 

 

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Több mint 300 különböző témájú, meghirdetett rövid távú, intenzív, tantermi informatikai tanfolyam az alapoktól a professzionális szintig, többek között Windows, Office, Microsoft rendszergazda és fejlesztő, Linux/UNIX, Cisco, VMware, Oracle, Java, IBM, IT vezetői területeken.
 • Több mint 60 féle menedzsment és készségfejlesztő tréning, nyelvi képzés
 • Folyamatosan bővülő e-learning lehetőségek és vegyes tanfolyamok
 • Kedvezményes árú, vizsgafelkészülést is támogató rugalmas időbeosztású képzéssorozatok
 • Folyamatos tanfolyami- és vizsgakedvezmények, támogatások
 • Vizsgáztatás (Pearson VUE Select, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpont)

MIÉRT 360?

 • Portfolió 360: folyamatosan bővülő portfolióval próbáljuk teljesen lefedni az egyének és a cégek különböző oktatási igényeit, legyen szó Office képzésekről, rövidtávú professzionális hivatalos IT tanfolyamokról (pl. Cisco, VMware, Oracle, IBM, ISTQB), a piaci igényekre szabott, saját fejlesztésű IT képzésekről (Microsoft, Linux, Java, Python, stb.), IT vezetői képzésekről (ITIL® és társai) vagy üzleti, készségfejlesztő és menedzsment tréningekről.
 • Oktatási módszerek 360: a hagyományos oktatási formák mellett további, egyedi tanulási módokat és megoldásokat is kínálunk. Ezek közé tartozik például az e-learningre épülő, költséghatékony és időben rugalmas vegyes tanulási és mentorált képzési megoldások, nemzetközi vizsgákra felkészítő konzultációk, kedvezményes képzéssorozatok és oktatási csomagok, vagy az online képzések.
 • Oktatási szolgáltatások 360: rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez, és felmerült képzési problémáikat teljesen körbejárjuk, feltérképezzük és elemezzük. Munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek és cégének az oktatás teljes életciklusa során az igényfelméréstől, a szakmai tartalom kidolgozásán át az utólagos értékelésig.
 • Minősítések 360: a Training360 oktatóközpont kiemelten fontosnak tartja a nemzetközi vizsgákat és az azokra való felkészítést, illetve a felkészülés támogatását. Tanfolyamaink nagy része hivatalos, nemzetközi vizsgákra is felkészít. Központunkban Pearson VUE, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpont működik.
 • Minőség 360: számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és visszatérjenek hozzánk. Képzéseink minőségét folyamatosan mérjük és értékeljük, a résztvevő visszajelzéseket elemezzük és folyamatainkba visszacsatoljuk. A tanfolyamok minőségére garanciát vállalunk általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján.

MINŐSÍTÉSEINK, PARTNEREINK

Kiemelten kezeljük a hivatalos oktatóközponti minősítések megszerzését, hiszen ezek keretében ügyfeleink a világon mindenhol bevált és elfogadott, magas minőségű oktatást kapják: minősített oktatók, hivatalos tananyagok, nemzetközi minősítésekre való felkészítés.

 • A Training360 Kft., mint engedélyezett képző intézmény felnőttképzési szakértők által ellenjegyzett, engedélyezett képzési programokat is megvalósít, amely megfelel a felnőttképzési törvény követelményeinek. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/000296. Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2020/000016.
 • Hivatalos Cisco oktatóközpont (Cisco Learning Partner Associate): közel 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk a Cisco képzések területén. Jelenlegi öt hivatalos Cisco trénerünk (CCSI) mellett működésünket a világ egyik legnagyobb Cisco megoldásszállítójának, a Global Knowlegde Network-nek közel 500 trénere is támogatja.
 • Hivatalos VMware oktatóközpont (VMware Authorized Training Center): a virtualizáció és a felhő technológiák napjainkban kulcsfontosságúak. Három minősített VMware VCAP/VCI szakemberrel és modern, élő szerverpark és storage környezettel várjuk ügyfeleinket a VMware vSphere, Cloud vagy desktop virtualizációs témákban.
 • Hivatalos Oracle partner és oktatási viszonteladó: oktatóközpontunkban az Oracle tanfolyamok széles tárháza érhető el adatbázis, üzleti intelligencia témákban.
 • Hivatalos IBM oktatóközpont: a Global Knoweldge Network-kel kötött globális oktatóközponti szerződésünk keretében az IBM hivatalos tanfolyamai oktatóközpontunkban is elérhetők magyar, illetve angol nyelven, meghirdetett vagy egyedi testreszabott formában.
 • ISTQB Accreditated Training Provider (CTFL): oktatóközpontunk hivatalos ISTQB Foundation, alapszintű szoftvertesztelői tanfolyamokat is kínál a Hungarian Testing Board akkreditációja alapján.
 • Hivatalos PeopleCert® oktatóközpont (ATO): az IT Preneurs cég támogatásával, saját profi trénercsapattal kínálunk minőségi hivatalos ITIL®, PRINCE2® és egyéb üzleti és IT menedzsment tanfolyamokat.
 • Hivatalos Pearson VUE Select vizsgaközpont (Pearson VUE Select Testing Center): ügyfeleink VUE vizsgaközpontunkban tehetnek tudásukról tanúbizonyságot és szerezhetik meg a nemzetközi minősítéseket, informatikai (többek között Microsoft, Cisco, VMware, Oracle) és nem-informatikai területeken.
 • Hivatalos Certiport vizsgaközpont (Certiport Authorized Testing Center): a Certiport céggel kötött megállapodásunk alapján 2015 tavaszától a világon legnépszerűbb Microsoft Office Specialist (MOS) vizsgák mellett az Adobe, Autodesk, Microsoft Technology Associate és az IC3 vizsgái is elérhetők.
 • Hivatalos PeopleCert® vizsgaközpont: nemzetközi vizsgák és minősítések, többek között ITIL®, PRINCE2®, ISO témákban.

VÁLLALATI MEGRENDELŐK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Testreszabott vállalati tanfolyamok, konzultációk kihelyezett formában (Windows / Office, IT szakértői és vezetői, menedzsment és nyelvi képzések), igény esetén a képzések lebonyolításához szükséges géppark biztosításával vagy távoli eléréssel is.
 • Oktatási szolgáltatások biztosítása (tanácsadás, igény- és tudásszintfelmérés, értékelés, adminisztráció)
 • Elektronikus tananyagfejlesztés, e-learning és multimédiás tananyag és keretrendszer megoldások, vegyes (blended) tréningek összeállítása
 • Egyedi oktatási projektek kivitelezése

HELYSZÍN ÉS ELÉRHETŐSÉG

Oktatóközpontunk a XI. kerületben (1117 Budapest, Budafoki út 56.), a festői Kopaszi-gát közelében, a South Buda Business Park irodaház III. emeletén található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Telefonszám: (+36 1) 880-0040

Email cím: info@training360.com

Weboldal: www.training360.com