<< Vissza

Interjú Joó Gáborral, Számvizsgáló Bizottsági jelölttel

JG.png

Mi ösztönözött abban, hogy elfogadd a jelölést a PMI Budapest, Magyar Tagozat Számvizsgló Bizottsági pozíciójára?

Hát megmondom őszintén a jelölés váratlanul ért, de nem gondolkodtam sokat és elfogadtam. Az utóbbi időben már többször felmerül bennem, hogy miként tudnék mások számára is hasznosat tenni a munkámon túl. Például szívesen segítem kollégaimat praktikus tanácsokkal, visszajelzésekkel és mentorként is nyújtok támogatást.

Hogy kezdődött az utad a PMI Budapestnél?

2003 óta tagja vagyok a PMI Budapestnek. Úgy adódott, hogy az akkori cégem elvárásaként végeztem el a PMP vizsgát és azóta folyamatosan fenntartom a tagságom, különféle szakmai tanfolyamokat végzek a folyamatos fejlődés érdekében és szívesen hallgatok érdekes webinárokat is. Az egész szakmai pályafutásom alatt projektvezetéssel foglalkoztam, így számomra természetes, hogy a hazai PMI szervezet tagja legyek.

Szerinted mi a Számvizsgáló Bizottság elsődleges feladata?

Szerintem a Számvizsgáló Bizottság elsődleges feladata, hogy felügyelje az egyesület pénzügyi jelentéseinek elkészítését és biztosítsa, hogy azok valósághűek és megbízhatóak legyenek az átláthatóság és a pontosság szem előtt tartásával. Az igazság az, hogy haladva a korral megnéztem azt is, hogy mit ír erről a ChatGTP és 5 pontba szedve kimerítő választ adott, így már teljesen tisztán látok ezen a téren.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

Projektvezetőként szeretek komplex, összetett kihívásokat megoldani, a mai világunknak megfelelően hatékonyan felépíteni és motiválni virtuális csapatokat nemzetközi szintéren. Mivel IT területen dolgozom fontosnak tartom a különféle szakmai területek fejlődésének követését. A világ eszméletlen gyorsan változik, az üzleti területek egyre közelebb kerülnek a technológiához és ez nagyon érdekes. A PMI Budapestnél részt veszek a mentor programban mentorként és ezt szívesen folytatom a jövőben is.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!