<< Vissza

Interjú Dr. Kertész Máté, Számvizsgáló Bizottsági jelölttel

KM.png

 

Mi ösztönözött abban, hogy elfogadd a jelölést a PMI Budapest, Magyar Tagozat Számvizsgló Bizottsági pozíciójára?

Korábban 2 évig alelnöki pozíciót töltöttem be a PMI Budapest, Magyar Tagozatnál. Megtiszteltetésnek érzem, hogy ismét jelölésre kerültem. Ami ösztönzött ennek a jelölésnek az elfogadásában, hogy nagyon szerettem a PMI szakmai csapatában dolgozni, így ismét lehetőségem lenne a közös munkára.

Hogy kezdődött az utad a PMI Budapestnél?

A PMI Budapestnek 2017-ben kezdtem el önkéntesként dolgozni és elsősorban a PMI választási feladataiban vettem részt. Később 2020-ban alelnöki pozíciót töltöttem be, melynek keretein belül a PMI szakmai pályázataiért feleltem. A tavalyi évben a kisfiam születése miatt nem indultam el ismét az alelnöki pozícióért, hogy vele minél több időt tölthessek a születése után. Most ismét nagyon örülök a lehetőségnek és annak, hogy megválasztásom esetén más aspektusból tudom támogatni a budapesti szervezetet.

Szerinted mi a Számvizsgáló Bizottság elsődleges feladata?

A Számvizsgáló Bizottság feladata, hogy jogkörén belül eljárva ellenőrizze a szervezet pénzügyi gazdálkodását.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

Jelenleg megpróbálom a legtöbbet kihozni ebből a pozícióból és bízom benne, hogy az érdekes feladatok pedig maguktól is megtalálnak amennyiben nyitott szemmel járok, így nagyon konkrét tervem ezért nincs a közeljövőre nézve.

 

A 2023-as választásra jelöltek bemutatkozását itt nézheted meg!

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!