<< Vissza

Felhívás kérdőív kitöltésére agilis munkamódszertan szerint dolgozók részére

AGILIS

A fejlesztői feladatok menedzselésére manapság a legelfogadottabb, legelterjedtebb munkamódszer az agilis működés. A világ összes országában már szinte alapkövetelmény egy informatikai feladatokat ellátó vállalat, vagy annak szervezete agilis módszer szerinti működése. Az elmúlt évek, főleg a Covid-19 járvány időszaka komoly próbára tette a vállalatokat. Hirtelen kellett mindenkit hazaköltöztetni, hogy ne álljon meg az élet és ezt leginkább csak az agilitás segítette.

Az agilitás az általános szóhasználat szerint életrevalóságot, gyorsaságot, mozgékonyságot jelent. A vállalatok, illetve az általuk kezelt projektek szintjén hasonló jelentéssel bír. A módszertan előnyei közül mégis inkább a gyors reagálást, a reszponzivitást, a rugalmasságot emelhetjük ki.

A működési modell külföldről indult, de már az egész világon sok ezer vállalat alkalmazza. Több, mint 100 agilis modell ismeretes, ezek közül is a legdivatosabb a Scrum, Kanban és a LEAN modell. Vajon a Magyarországon működő vállalatok hogy állnak az agilitás kérdésével? Hatékonyan tudják alkalmazni a módszereket? Milyen módszerek a leginkább ismertek itthon?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Schubert Judit a tanulmányában, melynek alapja az alábbi kérdőív.

Amennyiben Ön olyan vállalatnál dolgozik, amely agilis modell szerint működik, kérem, töltse ki az alábbi kérdőívet. Az eredményeket 2024 év vége felé publikáljuk.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!