<< Vissza

Szalay Imre nyerte el 2022-ben a Project Management Institute (PMI) által meghirdetett, nemzetközi „PMI Eric Jenett Person of the Year Award” díjat!

Kiemelt

Képernyőfotó-2022-12-05---10.08.08.png

 

A PMI „Eric Jenett Person of the Year Award” nemzetközi díj több mint 23 éves múltra tekint vissza, amelyet a PMI 1998-ban alapított. Az „Eric Jenett Person of the Year Award” olyan személyt ismer el és díjaz, aki kiemelkedően hozzájárult a projektmenedzsment szakmához vagy annak gyakorlati megvalósításához, fejlesztéséhez.

Eric Jenett, a PMI harmadik tagja és első Project Management Professional (PMP®) képesítéssel rendelkező szakértője volt. Eric Jenett munkássága a PMI életében meghatározó jelentőséggel bírt, különböző tisztségekben segítette a szervezet munkáját, amiért 2010-ben a PMI houstoni tagozat életmű díjat adományozott neki. Eric Jenett számos PMI szemináriumhoz és előadáshoz adta a nevét, továbbá az ő személyéhez fűződik több kiváló, a Project Management Journal®-ban megjelent, magas színvonalú szakmai cikk. A fentieken túl Eric Jenett életében több, mint 40 technikai projektmenedzsmenttel kapcsolatos publikációval és előadással gazdagította és segítette a szakma elismertségét.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben határozott úgy, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat” azoknak a szakembereknek az elismerésére, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

2021-ben a díjat Magyarországon először Szalay Imre, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító elnöke, a Digital Equipment Magyarország egykori rendszerintegrációs igazgatója, a Compaq Magyarország, Professzionális Szolgáltatások korábbi igazgatója, a Hewlett-Packard egykori szolgáltatási igazgatója, a Vodafone Hungary Hungary egykori projektiroda és belső szabályozási igazgatója, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság jelenlegi Ügyvezető igazgatója nyerte el. Szalay Imre a 2022-es hazai, „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj” zsűritagjainak munkájában is részt vett, mint bíráló bizottsági tag.

„A kialakított tudás terjedt a leszállított projektekkel is, de a nyitottság lehetővé tette a cégen kívüli bemutatást, evangelizációt. Így vettem részt a különböző létrejövő PM közösségek munkájában, s kezdeményező ötletgazda, alakító szerepet játszottam az Év Projektmenedzsere Díj, a PM Kiválósági Tábla létrejöttében, vagy a HTE PM Fórum, PMSZ Körkapcsolás, PMI PMPub, PMI Art of Projects sorozatok megszervezésében, sorozattá válásában.” (Szalay Imre)

Szalay Imre jelölését továbbítottuk a 2022-es nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award-ra, ahol nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki a két nyertest. Szalay Imre a nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award, a legrangosabb egyéni PMI szakmai díjat nyerte el.

A díjat Szalay Imre távollétében, Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület elnök vette át az Amerikai Egyesült Államokban, a PMI szervezésében megvalósuló PMI Global Summit 2022 konferencián, Las Vegasban 2022. december 2-án.

Bővebben: https://awards.pmi.org/#imre

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!