Sajtóközlemény - Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája

Kiemelt

2022. november 3-án került megrendezésre a 2022-as Év Projektmenedzsment Diplomamunka Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye a 10. Art of Projects konferencián. A pályázatra összesen 23 szakdolgozat érkezett 10 különböző egyetem hallgatóitól (Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Széchenyi István Egyetem, Óbudai Egyetem, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem).

A beérkező szakdolgozatok közül tizenegytagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket. A zsűri tagjai Dr. Prónay Gábor (Budapesti Műszaki Egyetem) Dr. Glózik Klára Erzsébet (Szegedi Tudományegyetem), Dr. Vida Viktória (Debreceni Egyetem), Dr. Szabó Rita (Miskolci Egyetem), Dr. Nagy Mónika Zita (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem), Dr. Jelen Tibor (Budapesti Corvinus Egyetem), Dr. Kozák Tamás (Budapesti Gazdasági Egyetem), Dióssy Gábor (Takeda), Rácz István Attila (Multinform), Dobos Oszkár (PMI Budapest), Ungár György (Citibank) voltak.

A pályázatra idén is több kiemelkedően magasszínvonalú szakdolgozat érkezett, összesen 23 pályázat elbírálására került sor. Minden dolgozat kiemelkedő színvonalú volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga.

A díjazottak és témáik:

Az BSc/BA kategóriában 1. helyezést ért el Beranek Dorottya Márta, aki szakdolgozatát „A Vodafone Bridge programjának erőforrás-allokációja” címmel írta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Konzulense Dr. Sebestyén Zoltán volt.

Az MSc/MA kategóriában 1. helyezést ért el Varga Bence Gergő, aki szakdolgozatát „Multikritériumos projektrangsoroló modell kialakítása a projektportfólió-menedzsment döntések támogatására egy szoftverfejlesztő vállalat projektirodája számára.” címmel írta a Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Konzulense Dr. Dülk Marcell volt.

Az MBA/Posztgraduális kategóriában 1. helyezett Katona-Tajti Zsófia lett, aki szakdolgozatát „A stakeholder-menedzsment a projektmenedzser szemszögéből.” címmel írta a Budapesti Corvinus Egyetemen. Konzulense Dudás Dezső volt.

A zsűri Varga Bence Gergő pályázatát nevezi a PMIEF James R. Snyder International Student Paper of the Year Award díjra. Az első helyezett elnyerte a szakmában elismertnek számító „Év Diplomamunkája” díjat projektmenedzsment tematikában, ingyenes részvételi lehetőséget kapott a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, valamint ingyenes részvételi lehetőséget kap a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórumprojektmenedzsment konferencián

Az első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzője a kiíró szervezetek elismerő oklevelén túl választhat egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet, ingyenes részvételi lehetőséget kaptak az Art of Projects konferencián történő részvételre. Az első helyezettek konzulensei szintén ingyenes belépőt kaptak az „Art of Projects” konferenciára, illetve tetszőlegesen választhattak a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvek közül.

Az eseményt a Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozata szervezte, együttműködve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment szakosztályával.

A szervezők nagyon köszönik az összes pályázónak a részvételt és gratulálnak a nyerteseknek. A jövőben céljuk aktívabbnak lenni az egyetemeken, különösen a vidéki intézményekben, hogy még többen pályázhassanak az Év Diplomamunkája pályázaton. A pályázattal fő missziójuk továbbra is a projektmenedzsment tudományának népszerűsítése és az ifjabb generációkkal való megismertetése lesz.

További információ:

Dr. Kozák Tamás
Zsűri Elnöke
kozak.tamas@uni-bge.hu

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!