<< Vissza

Projektmenedzsmenttel kapcsolatos képzést keresel?

Tanúsítvány
imagebank8.jpg

2020. augusztus 1-én elindult új honlapunk. A számos új szolgáltatás mellett a képzések terén is szerettünk volna segítséget nyújtani tagjainknak, valamit azoknak, akik még 2020-ban szeretnék megszerezni valamelyik PMI minősítést. Honlapunkon nemcsak a minősítésekkel, vizsgákkal kapcsolatos információkat találjátok meg, hanem lehetőséget nyújtunk a projektmenedzsment oktatással foglalkozó tréningcégeknek a bemutatkozásra, valamint meghirdetett tréningjeik közzétételére.


Ha szeretnél megismerkedni a PMI módszertannal, PMP, CAPM vagy PMI_ACP vizsga felkészítő tréninget keresel, vagy éppen agile, scrum, lean, PMO folyamatokkal ismerkedsz, esetleg ezekhez szoftveres támogatást keresel (MS Project, Jira), érdemes böngészni a kínálatot, mert Magyarország vezető projektmenedzsmentet oktató tréningcégei jelennek meg a honlapunkon. Jelenleg több, mint 10 cég teljes PM képzési kínálata érhető el, és ezekre egy kattintással regisztrálni is tudsz.

Amennyiben bármelyik tréningre jelentkezel, jelezd számukra, ha a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagja vagy, mert megállapodásunk alapján a tagjaink minden képzésből -10% egyedi kedvezményt kapnak partnereinktől.

További információkat itt találsz:

https://pmi.hu/pm-training

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!