<< Vissza

PROJEKTMENEDZSMENT 8 hetes élő online fejlesztési program a Szinergia szervezésében

Webinár

pm_webinarium_facebook_poszt.png

MEGADJUK A FÓKUSZT

A projektmenedzsment egy szerszámosláda a komplex problémák megoldásához. 8 hetes fejlesztési programunkban teljes képet adunk a projektmenedzsment világáról, hogy tudd éles helyzetben mikor melyik szerszámhoz nyúlj.

A webináriumon aktív projektvezető szerepkörben is napi szinten dolgozó előadóink vezetnek be a projektmenedzsment rejtelmeibe. Megismerkedhetsz a tradicionális és agilis megközelítésekkel, milyen digitális eszközök állnak most a rendelkezésedre, illetve milyen soft skillek szükségesek ahhoz, hogy sikeres projektmenedzser lehess.

 • 8 hét, 8 modul, összesen 16 óra interaktív webinárium
 • március 21-május 9-ig,

  keddenként 16-18-ig

Oktatók:

 • KISS NORBERT PMP, PMI-ACP Szinergia Kft. ÜGYVEZETŐ, PARTNER
 • KREMMER LÁSZLÓ MBA, CLC, PMP PMI Budapest, Hungarian Chapter, CHAPTER PRESIDENT
 • CSÉPÁNYI TAMÁS PMP, PSM, DEUTSCHE TELEKOM SYSTEMS SOLUTION SAFE SCRUM MASTER
 • BAKOS SÁNDOR PMP, Szinergia Kft. ÜGYVEZETŐ, PARTNER 

KINEK AJÁNLJUK?

 • PROJEKTBEN RÉSZTVEVŐKNEK

  Lendíts a karriereden!

Projekt környezetben dolgozol vagy csak alkalmanként hívnak be projektekbe egy-egy feladatra? Szeretnéd jobban érteni a projekt nyelvezetet és aktív szereplőjévé válni a megvalósításának? Akkor a 16 órás programuk neked szól.

 • PÁLYAVÁLTÓKNAK / ÚJRAKEZDŐKNEK

  Magabiztos indulás.

A projektmenedzsment átszövi a mindennapokat, lehet hogy már te is találkoztál vele. Webináriumunkon megismerheted a projektmenedzsment eszköztárat, és felismerheted hogy benned is megvannak-e az ehhez szükséges készségek. Könnyen lehet hogy ez a neked való hivatás. Tedd meg az első lépéseket velünk!

 
 • CÉGVEZETŐKNEK/ CSOPORTVEZETŐKNEK

  A siker receptje.

Egyre több projekt üti fel a fejét a vállalatotokban? Nincs meghatározott helyük a szervezeten belül? Nálunk 4 előadótól 8 modulon keresztül olyan átfogó projektszemléletet kaphatsz, amivel könnyebben meg tudod határozni a projekt útját.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!