<< Vissza

Projektmenedzser Mentoring program a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében 2023-ban is

Kiemelt

Tisztelt Kolléga,

A PMI Budapest, Magyar Tagozat újabb, PM Mentoring csoportot indít 2023-ban, melyhez Mentor és Mentee kollégák jelentkezését várjuk. A PM Mentoring programban 2022-ben 30 Mentor és Mentee pár dolgozott együtt és nagyon sikeresnek bizonyult a program. Célunk, hogy olyan személyes képzési lehetőséget biztosítsunk tagjaink és az érdeklődő PM-ek számára, aminek keretében junior PM kollégák együttműködhetnek maximum 6 hónapon keresztül, nagy gyakorlattal rendelkező projekt, program, - és portfóliómenedzser kollégákkal. 

A PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett, ingyenes PM Mentoring Program során három területen lehet együttműködni.

  1. Rapid Mentoring keretében egy adott konkrét problémával kapcsolatban lehet segítséget kérni. Az együttműködés maximum 1 hónapig tart. 
  2. Grow PM Mentoring Program keretében 6 hónapig tart a Mentor és Mentee között az együttműködés. Ennek során a Menteenek kell a témát hozni és irányítani az együttműködést. 
  3. Reverz Mentoring során Y vagy Z generációs Mentorok dolgoznak együtt X generációs Senior PM szakemberekkel, akiket segítenek abban, hogy megértsék az Y és Z generáció világát, a digitális transzformációt, közösségi médiát.

A teljes PM Mentoring Program Know-How-t a PMI Budapest, Magyar Tagozat adja a program regisztrációval, adminisztrációval együtt. A Mentorok és Menteek munkáját PDU pontokkal, publikációs lehetőséggel, interjúval is támogatjuk. A programban résztvevő PMI minősítéssel rendelkezők annyi PDU pontot írhatnak jóvá, ahány órát dokumentáltan a Mentoring programban részt vettek.

Amennyiben szívesen dolgozna velünk a programban, akkor kérem még ma regisztráljon itt: https://pmi.hu/mentor-mentee


A regisztrációt 2023. január 31-én kedden 20:00 órakor lezárjuk.


Üdvözlettel,
Kremmer László MBA, CLC, PMP®
Elnök

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!