<< Vissza

Projektmenedzser bérfelmérés 2022

Kiemelt

berfelmeres-2022.jpg

Egyértelműen megállapíthatjuk, hogy kihívásokkal teli évet zártunk 2021-ben. A próbatételek azonban a tavalyi évvel nem értek véget. 2022-ben a folyamatosan változó gazdasági környezet, a jogszabályi módosítások és a munkavállalók megváltozott szokásai és elvárásai mind-mind új kihívásokat jelentenek a hazai projektmenedzserek számára. Havonta érkeznek beszámolók arról, hogy milyen jelentős átalakulások zajlanak a vállalatok működésében is.

Ezzel együtt a bérezés továbbra is az egyik legfontosabb tényező az álláskeresők számára, így reméljük, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat 2022-es projektmenedzser bérfelmérése és a benne szereplő piaci információk megkönnyítik majd a projektmenedzser toborzási-kiválasztási stratégiák tervezését.

A projektmenedzsment készségek és szakértelem világszerte keresett, és a jövedelmi lehetőségek továbbra is ígéretesek a szakmánkban. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2003 óta a legnagyobb nemzetközi nonprofit szakmai szervezet Magyarországon amely a projektmenedzsment szakmát szolgálja. Jelenleg több, mint 500 tagunk van és folyamatosan növekszik taglétszámunk. Magyarországon összesen 1457 PMI minősítéssel rendelkező szakember van és ebből 1075 PMP ® minősítéssel rendelkezik. Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2020-ban készült első ízben, mely hatalmas érdeklődést váltott ki. Erről bővebben itt olvashat.

Magyarországi projektmenedzser bérfelmérés 2022

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2022-es bérfelmérése a Magyarországon dolgozó projekt-, program-, és portfoliómenedzser szakemberek jövedelmi viszonyainak és a jövedelem alakulás trendjeinek profilját hivatott megalkotni. Ez az anonim felmérés segít a munkáltatóknak és a projektmenedzsereknek beazonosítani a különböző szintű projektmenedzsment szakemberek munkaerőpiaci értékét. A felmérésünk módszertana teljesen megegyezik a PMI Earning Power: Project Management Salary Survey módszerével. Az adatfeldolgozást és kiértékelést oktatási stratégiai partnerünk a Budapesti Corvinus Egyetem végzi.

Az Ön egyéni visszajelzései és válaszai teljesen névtelenek. Az adatok kulcsfontosságú részeit kizárólag összesített formában tesszük hozzáférhetővé. Kérjük, hogy ebben a felmérésben ne adjon meg semmilyen személyes adatot, mint például az Ön neve, e-mail címe, telefon, cégének neve, címe stb. A felmérés eredményeit 2022. szeptember végéig közzétesszük a www.pmi.hu weboldalunkon. Az idei esztendőben változás, hogy a kérdőívet magyarul és angolul is ki lehet tölteni:

MAGYAR: https://www.surveymonkey.com/r/pmibudapestsalary2022?lang=hu
ENGLISH: https://www.surveymonkey.com/r/pmibudapestsalary2022?lang=en

Kérjük, hogy 2022. április 30-ig töltse ki az anonim felmérést és hívja fel kollégái figyelmét is a kutatásunkra.

Köszönjük a közreműködését!

PMI Budapest, Magyar Tagozat - https://pmi.hu/
Kremmer László MBA, CLC, PMP® - Elnök
Megyeri Lajos MSc - Kutatási Programmenedzser
Dobos Oszkár MSc, PMP® - Egyetemi kapcsolatokért felelős alelnök

Budapesti Corvinus Egyetem - https://www.uni-corvinus.hu/
Dr. Blaskovics Bálint PhD, PMP® - Szakmai vezető
Tóth János, IPMA D - Projektmenedzser

 

 

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!