<< Vissza

Projekt Gazdaság: A következő évtized átalakító projektmenedzsere, az ötlettől a megvalósulásig

Kiemelt
Önkéntesek
AGILIS
AOP

A jelenlegi világjárvány körülményei között a PMI Budapest, Magyar Tagozat virtuálisan tartja éves szakmai konferenciáját, mint a 2020 Virtuális Art of Projects Konferencia. A „Projekt Gazdaság: A következő évtized átalakító projektmenedzsere az ötlettől a megvalósulásig” témájára építve a tagozat több, a projektmenedzsment területéről ismert kiváló előadót sorakoztat fel.

A Project Management Institute (PMI) Budapest, Magyar tagozat a Nemzetközi Projektmenedzsment Napon, 2020 november 5-én esedékes, éves online „Art of Projects” Konferenciájára a regisztrációt 2020. szeptember 28-án nyitja meg.

Az AOP 2020 előadói:

  1. HUN - Dr. Bőgel György, a nap Moderátora
  2. UK - Otema Yirenkyi, a PMI Globális Elkötelezettségért felelős Alelnöke
  3. CH/USA - Olivier Lazar, MBA, PfMP, PgMP, PMP, PBA, RMP, SP, ACP - a PMI Stratégiai Szövetségekért felelős Alelnöke
  4. CH - Dr. Agata Czopek, PhD PMP - Képességfejlesztés, Lausanne, Vaud kanton, Svájc
  5. USA - Beth Ouellette, PMI Fellow, PMP, PgMP, PBA, DALSM, CDAI, CDAC – DA szakértő, Portfólió, Program, Projekt, és Adatkezelési szakértő, mint ügyvezető, szakmai előadó, Mentor, Coach és oktató
  6. USA - Greta Blash, PgMP, PMP, PBA, ACP, CDAP, CDAI Facilitated Methods cég alapítója, LinkedIn szerző, Tréner, tapasztalt program- és projektvezető és üzleti elemző, San Marcos, Kalifornia, Egyesült Államok
  7. USA - Dr. Michaela Musilova, PhD Asztorbiológus és a Nemzetközi MoonBase Szövetség részeként a HI-SEAS missziók igazgatója. Vendég professzor a FEI STU-nál, a SOSA és az ISU kiegészítő karának SSP és MSS programjainak alelnöke
  8. HUN - SághiAttila - műszaki vezérigazgató-helyettes, Városliget Zrt.

PMI minősítéssel rendelkezők 6 PDU-t gyűjthetnek a fél napos esemény során, melyen a legújabb trendekről, eszközökről és innovatív projektmenedzsment technikákról szóló előadásokon vehetnek részt. Különböző témákról lesz szó, köztük: Disciplined Agile (DA), hatékony PM szakmai képességek, csapatépítés és még sok más. Minden előadás élő közvetítésű és visszanézhető lesz, így a résztvevők az eseményt követő 30 napban újra megtekinthetik azokat.

Több információ: http://pmibudapestevents.hu

Az Art of Projects Konferenciát követőan 2020. november 6-án a PMI Budapest, Magyar Tagozat fél napos Projektmenedzsment Master Class eseményt szervez Dr. Agata Czopek, PhD, PMP vezetésével.

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!