<< Vissza

Project Managers 4 The World: Jótékonysági online konferencia

Kiemelt

A világ legkiválóbb projektmenedzsment előadói és oktatói egyesítették erőiket egy 24 órás nyilvános konferenciára, amelyre 2022. április 27-én és 28-án kerül sor.

Minden előadó önkéntes munkát vállal az eseményen, a konferencia bevételét pedig az UNICEF ukrajnai gyermekeket segítő programja kapja.

A különböző országokból érkező előadók mindegyike a projektmenedzsment és a vezetés egy-egy olyan témájáról fog beszélni, amelyre az illető specializálódott. Ez magában foglalja az agilis gyakorlatokat, az Earned Value Managementet és a projekt üzleti menedzsmentet. Az előadók különböző kontinensekről érkeznek, többek között Észak- és Dél-Amerikából, Európából, Afrikából, Ázsiából és Ausztráliából. Mivel a konferencia teljes 24 órás, az elvárás az, hogy a közönség is nemzetközi legyen.

A konferencián egy panelbeszélgetés is lesz arról, hogy milyen jelentőséggel kell bírnia az "erkölcsi iránytűnek" napjainkban a projektmenedzserek számára, és hogyan nézhet ki a gyakorlatban.

Patric Eid, az esemény kezdeményezője további betekintést engedett a témába: "Nagyon aggódunk a háborúk, az éhínség, a kizsákmányolás és más tragédiák családokra gyakorolt hatása miatt. Az ukrajnai háború volt a kiváltó ok, ami arra motivált minket, hogy összejöjjünk. A konferencia belépődíjának bevételét az UNICEF ukrajnai gyermekek és családok támogatására ajánljuk fel. De már most gondolkodunk más értékes ügyeken is".

A konferenciát a PMI, a Project Management Institute, a Project Business Foundation és a Valense Network támogatja.

Részletek és regisztráció: https://charity-conference.com

project-management-charity-conference.jpg

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!