<< Vissza

Project Management Institute Authorized Training Partner minősítést szerzett a Corvinus

Kiemelt

A Budapesti Corvinus Egyetem az első hazai felsőoktatási intézmény, amely bekerült a Project Management Institute minősített oktatói intézményeinek sorába.


corvinus-c-belso-012

A PMI a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítő, szakmai nonprofit szervezete, amely olyan stabil működésű, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező szervezeti partnerekkel dolgozik együtt, akik több éve, magas színvonalon teljesítenek a projektmenedzsment képzésben.

Az idén nyáron megszerzett minősítés egyrészt tovább fogja erősíteni a Budapesti Corvinus Egyetem projektmenedzsment képzéseink pozícióját a piacon, másrészt megnyitja a lehetőséget olyan nagy érdeklődésre számot tartó, PDU-pontot adó rövidebb, tematikus képzések megszervezésére előtt, amely ötvözi az egyetemi hagyományokat a modern, üzleti és projektmenedzseri szemlélettel. Ezáltal a résztvevők nem csupán képesek lesznek teljesíteni a hároméves követelményt, hanem mély, átfogó tudásra is szert tehetnek majd már a Budapesti Corvinus Egyetemen falain vagy virtuális oktatótermein belül.  

A sikeres PMI ATP akkreditációt komoly, közel egyéves előkészítő munka előzte meg, amelyben az Egyetem több szervezeti egysége (Vállalkozásfejlesztési Intézet, Programmenedzsment, Akkreditációs Iroda, Jogi Iroda, valamint két hallgató) is részt vett.  A minősítés megszerzésében a Corvinus stratégiai partnere, a PMI magyar tagozata is szakmai támogatást nyújtott.  

A Budapesti Corvinus Egyetem a PMI Budapest magyar tagozatával közösen 2021. szeptemberétől indította el nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakját. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket.  

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarországon a negyedik olyan szervezet, amely elnyerte a PMI Authorized Training Partneri minősítést, a felsőoktatási intézmények közül pedig az első.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!