<< Vissza

Nagy sikerekkel zárult az idei 10. AOP Konferencia!

Kiemelt
AOP

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a PMI Budapest, Magyar Tagozat és a MOMART 2020 Marketing Kft. szervezésében megvalósuló, Art of Projects konferencia, számos kiváló előadóval az USA-ból, Grúziából és Magyarországról. A konferenciát a Nemzetközi Projektmenedzsment Napon, 2022. november 3-án tartották meg. A PMI Budapest, Magyar Tagozat ismét otthont adott Közép- Európa legnagyobb nemzetközi, angol nyelvű projektmenedzsment konferenciájának, mely rendezvényen idén több mint 220 vendég vett részt.

Az AOP 2022 előadói voltak:

  1. HUN - Dr. Bőgel György, a nap Moderátora

  2. USA - Tony Appleby, MBA, CDir, PMP® a Project Management Institute Igazgatóságának

    Elnöke

  3. Georga - Lela Machaidze, PMP®, MBA, BRMP, PMI-ACP PMI Tbilisi, Georgia Tagozat

    alapító elnöke

  4. USA - Greta Blash, PgMP, PMP®, PMI-PBA, PMI-ACP, DASSM, CDAI Hybrid Project

    Manager

  5. USA - Stephen Blash, PMP®, PMI-ACP, DASSM Project Hybrid Professional

  6. HUN – Kónya László, MBA, PMP® Deutsche Telekom IT Solutions Ügyvezető Igazgató

  7. USA - Beth Ouellette, MBA, PMP®, PgMP, PBA, CDAI, DASSM, DAC PMI Fellow

  8. HUN – Zábori Balázs MSc, PhD, Fizikus, Űrmérnök, CTO, Program Manager

PMI minősítéssel rendelkezők 6 PDU-t gyűjthettek az esemény során, melyen a legújabb trendekről, eszközökről és innovatív projektmenedzsment technikákról szóló előadásokon vehettek részt. Különböző témákról volt szó, köztük: Disciplined Agile, HUNOR Magyar Asztronauta Program, hatékony kommunikáció és még sok más.

Bővebb információ: https://pmibudapestevents.hu

 

Az „Art of Projects” Konferenciát követően 2022. november 4-én a PMI Budapest, Magyar Tagozat Projektmenedzsment Master Class eseményt szervezett Beth Ouellette és Greta Blash előadásában. A délelőtt folyamán Beth a Disciplined Agile eszköztár gyakorlati használatáról tartotta meg előadását, míg Greta a hagyományos, az adaptív és a hibrid megközelítés közötti különbségről, valamint a eltérő megközelítések alkalmazásának előnyeiről számolt be.

A PMI Budapest, Magyar Tagozatról:

A PMI Budapest, Magyar Tagozat a nemzetközi projektmenedzsment szövetséghez, a Project Management Institute-hoz történő csatlakozással nonprofit, közhasznú egyesületi formában jött létre 2003-ban. Az alakulást megelőző közel egyéves előkészítő és szervező munkában tevőlegesen részt vállaltak a hazánkban működő projektmenedzsment-szervezetek, valamint sok hazai cég képviselői.

Missziónk: A PMI Budapest, Magyar Tagozat a projektmenedzserek szakmai fejlődése érdekében, önkéntes projektmenedzsment szakmai közösséget épít, a félévszázados múlttal rendelkező PMI globális szervezet részeként, gyakorlatban kipróbált tudásbázisra és minősítési rendszerre alapozva.

Víziónk: Célunk, hogy Magyarország legmeghatározóbb projektmenedzsment szakmai szervezete legyünk, mely aktív szakmai közösséggel rendelkezik.

 

További információ:

Kremmer László MBA, CLC, PMP®
Egyesület Elnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
Cím: 1161 Budapest, Bercsényi utca 72.
E-mail: kremmer.laszlo@pmi.hu
https://pmi.hu/

Horváth Viktor
Szakmai Programokért Felelős Alelnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
E-mail: horvath.viktor@pmi.hu
https://pmi.hu/

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!