<< Vissza

Mi módon lehet a válságban megtalálni a lehetőséget?

Kiemelt
Önkéntesek

Mi módon lehet a válságban megtalálni a lehetőséget? – A PMI USA központ rendkívüli anyagi elismerésben részesítette a PMI Budapest, Magyar Tagozatot a COVID-19 járvány során meghozott intézkedések támogatására.

2020. március 16-tól a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökség döntése értelmében, minden korábbi elnökségi ülést, megbeszélést, eseményt az online térbe tereltünk. Ez jelentős változás volt a 17 éves történetünkben, hiszen eddig egyetlen olyan esztendő sem volt a fennállásunk alatt, amikor az elnökség tagjai, illetve tagtársaink ne tudtak volna személyesen találkozni hosszú hónapokon keresztül.

A válság szó a kínai nyelvben két karakterből áll: az egyik a veszélyt jelenti, a másik pedig a lehetőséget.

 

危机

 

Ennek a szellemében a PMI Budapest, Magyar Tagozat úgy döntött, hogy gyorsan alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez és minden rendezvényünket Webexen rendezzük meg. Ezzel párhuzamosan az elnökségi megbeszélések közös platformja a Zoom.com lett. A csoportmunkára MS Teams rendszert vezettünk be.

A fentiekkel egyidőben a 2019-ben még csak tervként megfogalmazott új www.pmi.hu platform kialakítása felgyorsult és egyértelművé vált, hogy az új helyzetben az online jelenlétünket meg kell újítanunk és így Dudás Dezső vezetésével, valamint Karagits Kira és Tüske Bence kiváló munkájának és számos hazai önkéntes kolléga munkájának köszönhetően a PMI Budapest, Magyar Tagozat rekord idő alatt egy teljesen új www.pmi.hu weboldalt hozott létre, magyar és angol nyelven, a kanadai MG2MEDIA cég közreműködésével. Számos új szolgáltatást vezettünk be az SSO integrációtól kezdődően, a csak tagok számára elérhető tartalmakig, PM képzések, videók, hírek, események, web shop, kártyás fizetés is megjelent az új weboldalon. Az új honlap bemutatóra és ünnepélyes projektzáró értekezletre 2020. augusztus 12-én került sor, több mint félszáz tagtársunk részvételével.

A PMI HQ számára fontos, hogy a jelen helyzetben a helyi tagozatok megfelelő, proaktív módon reagáljanak a megváltozott körülményekre és az egyes tagozatoktól elvárt alapszolgáltatásokat a helyi PMI tagozatok zökkenőmentesen biztosítsák. A PMI Budapest által elvégzett kimagasló munkát 2019-ben az „Év PMI Tagozata” címmel jutalmazta a PMI, míg a 2020 első félévében elvégzett honlap fejlesztési munkát a PMI központ egy rendkívüli anyagi támogatással ismerte el.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége köszönetet mond az összes önkéntesnek aki a munkában részt vállalt!

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!