<< Vissza

Megvannak az idei PMI Budapest, Magyar Tagozat Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat nyertesei!

Kiemelt
AOP

2021. november 4-én került megrendezésre a 2021-as Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseménye. A pályázatra összesen 19 szakdolgozat érkezett különböző egyetemek tanulóitól (BME, Corvinus, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem, Eötvös Lóránd Egyetem, Stuttgarti Egyetem). A beérkező szakdolgozatok közül egy hat tagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket.

A zsűri tagjai Dr. Papp Horváth Viktória (Budapesti Corvinus Egyetem, Egyetemi Adjunktus), Dr. habil Csiszárik-Kocsir Ágnes (Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar, Kutatási Dékánhelyettes, Egyetemi Docens), Dr. Fehérvölgyi Beáta (Pannon Egyetem, Dékán)

Dr. Prónay Gábor (Budapesti Műszaki Egyetem, Címzetes Egyetemi Docens), Ungár György (Citibank, Finance Üzletág Igazgató) és Kovács Endre (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Projektmenedzser), Dobos Oszkár (PMI Budapest, Magyar Tagozat Titkár), Balogh Lászlón (PMI, Alelnök) és Dr. Kertész Máté (PMI, Alelnök) voltak.

A pályázat idén is kiemelkedően magas  pályamű érkezett, összesen 19 dolgozat. Minden dolgozat magas színvonalú volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga.

 

A díjazottak és témáik:

  • Az 1. helyezett MSc/MA kategóriában Fejes Petra szakdolgozatát Viselkedési projektmenedzsment: Nudge-ok alkalmazása a projektsikerért címmel írta a Corvinus Egyetemen. Konzulense Dr. Aranyossy Márta volt. 

IMG_7020.JPG

 

 

  • Az 1. helyezett MBA/Posztgraduális kategóriában Taletovics-Bagi Renáta szakdolgozatát A kompetens üzleti elemző, mint az informatikai projektek sikerének kulcsa címmel írta a Budapesti Metropolitan Egyetemen. Konzulense Csanádi Péter volt. 

IMG_7034.JPG

A zsűri Taletovics-Bagi Renáta pályázatát nevezi a PMIEF James R. Snyder International Student Paper of the Year Award díjra.

 

A zsűri közös döntése alapján BSc/BA kategóriában 2021-ben idén díjat nem adományozott.

Az első helyezett elnyerte a szakmában elismertnek számító Év Diplomamunkája díjat projektmenedzsment tematikában, ingyenes részvételi lehetőséget kapott a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, valamint ingyenes részvételi lehetőséget kap a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórum projektmenedzsment konferencián. Az első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzője a kiíró szervezetek elismerő oklevelén túl választhat egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet, ingyenes részvételi lehetőséget kapott az Art of Projects konferencián történő részvételre. Az első helyezett konzulense szintén ingyenes belépőt kapott az Art of Projects konferenciára, az első három helyezett konzulensének díja pedig egy tetszőlegesen választott, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyv.

Az eseményt a Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozata szervezte, együttműködve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment szakosztályával.

A szervezők nagyon köszönik az összes pályázónak a részvételt és külön gratulálnak a nyerteseknek. A jövőben céljuk aktívabbnak lenni az egyetemeken, különösen a vidéki intézményekben, hogy még többen pályázhassanak az Év Diplomamunkája pályázaton. A pályázattal fő missziójuk továbbra is a projektmenedzsment tudományának népszerűsítése és az ifjabb generációkkal való megismertetése lesz.

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!