<< Vissza

Megjelent legújabb kiadványunk az AGILIS Gyakorlati Útmutató!

Kiemelt
AGILIS

2018.12.14-én megjelent legújabb kiadványunk az AGILIS Gyakorlati Útmutató, a PMI Agile Practice Guide című kötetének magyar nyelvű kiadása az Akadémiai Kiadó gondozásában. Ez a hazánkban hiánypótló könyv a projektmenedzsment gyorsan fejlődő és terjedő innovatív irányzata, az agilis projektmenedzsment aktuális összefoglalását adja. 

Agilis vagojelnelkul 1

Segít megérteni, értékelni és felhasználni az agilis és a hibrid megközelítéseket. Gyakorlati útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy mikor, hol és hogyan alkalmazzák az agilis megközelítéseket, és praktikus módszereket és eszközöket biztosít a szakemberek és szervezetek számára, hogy növeljék agilitásukat.

A kiadványt más PMI szabványokkal összehangolva állították össze, ideértve a Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) - hatodik kiadását is. A könyv a Project Management Institute és az Agile Alliance® együttműködésének eredményeképpen az agilis megközelítés state-of-the-art bemutatását tartalmazza (Scrum, Lean, Kanban, Scrumban stb), és mint ilyen, nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem.

A könyv megrendelhető az Akadémiai Kiadó honlapján: https://akademiai.hu/1656/gazdasag/menedzsment/agilis_gyakorlati_utmutato

A magyar kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat és számos további szponzor támogatásával jött létre.

  • Fordító: Pap Katalin
  • Szerkesztő: Nagy Kornél
  • Projektvezető: Pálvölgyi Lajos
  • A magyar terminológia felülvizsgálatában és kiegészítésében közreműködtek: Horváth Balázs, Járdán Tamás, Langer Tamás, Sándor Zoltán és Szalay Imre.
  • A fordítás ellenőrzésében közreműködtek: Fekete Zsolt, Kajtár Balázs, Komáromi András Levente, Kovács Dániel, Krizsanyik Csaba, Molnár Ádám, Nagy Etelka, Pásztor Károly, Regele István és Török Zoltán.
  • A magyar nyelvű kiadás a PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében, az elnökség aktív támogatásával valósult meg (elnök: Szalay Imre; Kremmer László). A magyar kiadásra vonatkozó észrevételek erre az e-mail címre küldhetők: kepzes@pmi.hu

A megjelenést a következő vállalatok és nonprofit egyesületek támogatták:

1 2018 12 20

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!