<< Vissza

Magyarországi Projektmenedzser bérfelmérés 2022

Kiemelt
Webinár

Ezúton meghívjuk következő, ingyenes, PMI PDU pontot adó, magyarnyelvű webinárunkra, melyet 2022.10.26-án, 12:00 - 13:00 óra között, Zoom platformon tartunk.

MAGYARORSZÁGI-PROJEKTMENEDZSER-BERFELMERES-2022-BEMUTATÓ​.jpg

Az első, 2020-ban készült magyarországi projektmenedzser bérfelmérés hatalmas érdeklődését és sikeres fogadtatását látva a PMI Budapest, Magyar Tagozat és a Budapesti Corvinus Egyetem egy újabb közös kutatás eredményeként ismét feltérképezte a hazai projektmenedzsment szakmában tapasztalható jövedelmi viszonyokat. A közös kutatási jelentésünk, amely továbbra is a "PMI Earning Power: Project Management Salary Survey" módszertanát követi, lehetőséget nyújt a szakembereknek, hogy átfogó képet kapjanak a Magyarországon dolgozó projekt-, program-, és portfoliómenedzser szakemberek jövedelmi viszonyairól és a jövedelem alakulás trendjeiről. Az előadás során részletesen bemutatásra kerülnek a jövedelmek olyan mélységben, amely mindenki számára komoly hasznossággal bírhat, és segíthet mind a munkavállalóknak, mind pedig a munkáltatóknak meghatározni az egyes pozíciók és jellemzők alapján várható méltányos és reális munkaerőpiaci értéket.
A webinár során bemutatott témakörök:

  • PMI Budapest, Magyar Tagozat: Adatgyűjtés módszere, nemzetközi illeszkedés 
    • Kremmer László, PMP - Elnök 
  • Budapesti Corvinus Egyetem: Magyarországi Projektmenedzser Bérfelmérés 2022 kutatás háttere, eredményei és megállapításai
    • Tóth János: A kutatás menete, lebonyolításának kihívásai
    • Dr. Blaskovics Bálint, PMP: Az adatok feldolgozásának módja, megállapítások, eredmények, trendek

Ez a második magyarországi átfogó kutatás, mely számos kulcsfontosságú tényező, mint a pozíció, az iparág, valamint a Project Management Professional (PMP®) minősítési státusz alapján kompenzációs információkkal látja el a szakembereket és a vezetőket.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció itt!

Üdvözlettel,
PMI Budapest, Magyar Tagozat

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!