<< Vissza

Interjú Kiss Norberttel, PMI Budapest, Magyar Tagozat korábbi Önkéntesekért felelős alelnökével

Ha visszatekintesz az elmúlt évekre mi az, ami a legemlékezetesebb, legnagyobb siker számodra a PMI Budapest, Magyar Tagozatban betöltött önkéntes munkában?

Nehéz egy pontot kiemelni. Azt hiszem az a fajta létszámbeli (önkéntesek, tagok), szervezettségbeli fejlődés ami az elmúlt pár évben megfigyelhető volt. A másik dolog ami szerintem kiemelkedő közös siker, az a Magyar Tagozat nemzetközi elismertsége. Megnyertük a Chapter of The Year Awardot, elnyertük a Regio8 konferencia szervezési jogát és még sorolhatnám. Más érzés volt a globális PMI meetingeken így részt venni. 

 

IMG_7187.JPG 289803743_421460399926126_6570812249333547017_n.jpg

Szerinted mi az, ami megváltozott az elmúlt években a PMI Budapest, Magyar Tagozatban?

Tudatos építkezés kezdődött el, ahol nagyon tisztán definiáltuk a víziónkat és az ehhez szükséges stratégiai utat. Innentől kezdve mindeki ez alapján dolgozott a közös siker érdekében. 

Milyen tanácsokat adnál az önkéntes munka elvállalásakori önmagának és az elnökségnek?

Nekem pont az alelnöki megválasztásom utáni években született két kislányom. A tanácsom az, hogy ne ekkor vállalj muka mellett alelnöki poziciót 😊. Viccet félretéve szerintem jó, ha tisztában vagyunk mennyi időt tudunk önkétesként allokálni és milyen típusú tevékenység motivál bennünket. Innentől kezdve egyszerűbb bevonódni a projektekbe, napi feladatokba, ellenben ha még mi magunk sem vagyunk biztosak abban, hogy mit, mennyi időben szeretnénk csinálni. Tehát legyen behatárolt cél, időkeret tervezve hozzá, amit transzparensen kommunikálunk és dolgozunk érte, hogy megvalósuljon. Ha ez megvan, akkor a gyerekek is beleférnek az időbe mellé 😊.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

Én lassan 12 éve dolgozom ugyanabban a tanácsadó cégben, a Szinergiában, mint tulajdonos és vezető. Ezt fogom a továbbiakban is építeni. E mellett mindig van az életemben egyéb projekt is amit próbálok sikerre vinni, jelenleg egy nyelvtanuló platform. Természetesen, bár alelnöki mandátumom véget ért, továbbra is igyekszem segíteni a PMI munkáját mint önkéntes.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!