<< Vissza

Interjú Kertész Mátéval, PMI Budapest, Magyar Tagozat korábbi Szakmai pályázatokért felelős Alelnökével

Kiemelt
Önkéntesek

Ha visszatekintesz az elmúlt évekre mi az, ami a legemlékezetesebb, legnagyobb siker számodra a PMI Budapest, Magyar Tagozatban betöltött önkéntes munkában? 

Büszke vagyok arra, hogy az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkájának” menedzselése mellett lehetőségem nyílt alelnökként két nemzetköz PMI díj az „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj” és „Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj”  hazai piacon történő bevezetésére, ezzel remélhetőleg lendületet adva a hazai projektmenedzsment szakma elismeréséhez és ismertebbé tételéhez.

IMG_7190.JPG thumbnail_image001.png


Szerinted mi az, ami megváltozott az elmúlt években a PMI Budapest, Magyar Tagozatban?

A tagozat az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Folyamatosan növekszik a létszámunk, bővülnek a rendezvényeink, az egyetemi, vállalati és nemzetközi kapcsolataink.

Összegezve én azt gondolom, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat most  jutott el oda, a korábbi és a jelenlegi elnökség áldozatos munkájának köszönhetően, hogy a nemzetközi anyaszervezetet méltó és professzionális képviselete lett a hazai piacon.

Milyen tanácsokat adnál az önkéntes munka elvállalásakori önmagadnak és az elnökségnek?

Kiváló időszak volt számomra ez a két év és nagyon örülök, hogy részese lehettem az elnökségnek. Tanácsot nem adnék mert, úgy érzem szakmailag mindenki kihozta magából a tőle elvárható maximumot.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

A gyakorló projektmenedzseri munkám mellett egyideje elkezdtem oktatni is. Célom, hogy továbbra is részt vegyek a PMI Budapest, Magyar Tagozat  egyetemi és egyéb oktatási tevékenységében, amennyiben a szervezet továbbra is megtisztel a felkéréseivel.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!