<< Vissza

Interjú Horváth Viktor, alelnök jelölttel

HV.png

Mi ösztönözött abban, hogy ismét elfogadd a jelölést a PMI Budapest, Magyar Tagozat alelnöki pozíciójára?

Az elmúlt 2 évben a Szakmai Rendezvényekért felelős Alelnök pozícióját töltöttem be, mely során elnökségi társaimmal és önkénteseinkkel rengeteg lehetőséget teremtettünk a tagoknak, hogy színvonalas szakmai rendezvényeken vehessenek részt. A következő 2 évben is szeretném a Chapter által nyújtott lehetőségeket támogatni.

Hogy kezdődött az utad a PMI Budapestnél?

2018 óta dolgozom a PMI Budapest önkénteseként. Közvetlen kollégáim töltöttek be Alelnöki pozíciót, akik hívására érkeztem a PMI Budapesthez. Első komolyabb szerepvállalásom a Tagozat 15 éves évfordulóját ünneplő esemény megszervezése volt.

Hogyan hasznosítanád a meglevő alelnöki tapasztalataidat a Tagozat munkájának erősítéséhez?

Az elmúlt évek tapasztalatait szeretném több önkéntesnek is átadni, hogy a Chapter működése hosszú távon biztosítva legyen.

Szerinted melyek a legnagyobb kihívások, amelyekkel a Tagozatnak jelenleg szembe kell néznie? Min változtatnál a következő ciklusban?

A tagozat elmúlt években tapasztalt növekedése továbbra is kihívást jelent az elnökség számára, hogy megfelelő lehetőségeket biztosítsunk tagjainknak, a megszokott minőség megtartása mellet. Azt gondolom, hogy a jövőben tovább kell bővítsük az aktív önkénteseink körét, akiket több feladatba be tudunk vonni.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

Napi munkám során 3 éve egy „gigaprojekt” életében veszek részt, aminek lezárása ez év közepén esedékes. Ezt követően szeretnék kicsit megújulni, ami azt is jelenti, hogy szeretnék nyitni új ismeretek, elméletek irányába. Ez összefügghet a PMI-os tevékenységemmel is, hiszen ennél jobb fórumot nem is tudnék találni arra, hogy milyen irányba szeretném fejleszteni magam.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!