<< Vissza

Interjú Holló Zitával, korábbi PMI Budapest, Magyar Tagozat kommunikációért felelős alelnökkel

Kiemelt

Ha visszatekintesz az elmúlt évekre mi az, ami a legemlékezetesebb, legnagyobb siker számodra a PMI Budapest, Magyar Tagozatban betöltött önkéntes munkádban?

Hirtelen váltásra volt szükség 2020 tavaszán ahhoz, hogy a Tagozat fenn tudja tartani a kapcsolatot a tagokkal, és a programokat, szakmai szempontból fontos információkat el tudja juttatni hozzájuk. Mi ezt igyekeztük támogatni kommunikációs oldalról: több platformon voltunk jelen folyamatosan, a megújult honlapunkon tudtak tájékozódni programokról, az aktuális vizsgakövetelményekről, de megtalálhatták a projektmenedzsment tréninget kínáló cégeket, vagy akár álláshirdetéseket is. A gyakori közösségi média megjelenések egyre több látogatót vonzottak, a vállalati, egyetemi partnereinkkel közös megjelenéssel pedig bővült az elérés a saját tagjainkon túl is.

HZ-díj.jpg IMG_5319.jpg

Szerinted mi az, ami megváltozott az elmúlt években a PMI Budapest, Magyar Tagozatban?

Sokszínűvé vált a program, nem csak kifejezetten szakmai előadásokat tartottunk, hanem aktualitásokkal érdekes szakmai területek képviselői is bemutatkoztak. A kapcsolattartás módja is megváltozott, de azt hiszem nagyon sikeresen állt át a PMI Budapest az online csatornára, és ezzel sok olyan kolléga is részt tudott venni a programokon, akiknek korábban távolsági, utazási nehézségek miatt erre nem volt lehetőségük.

Milyen tanácsokat adnál az önkéntes munka elvállalásakori önmagadnak és az elnökségnek?

Az elnökségnek annyit, hogy csak így tovább, láthatóan jó úton jár a Tagozat, és a felmérések is azt mutatják, a tagok elégedettek azzal, amit a tagság biztosít számukra.

Ha visszatekintek, egyszerűbb úgy bevonódni az elnökség munkájába, ha valaki korábban már vállalt egy-egy projektet. Arra bátorítok mindenkit, jelentkezzen önkéntesnek, hogy belelásson a munkába, és kedvet kapjon az együttműködéshez.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

Én döntően tanácsadói oldalon dolgoztam korábban, azaz a vállalati ügyfelek számára nyújtottunk projektvezetési szolgáltatást. Most a vállalati oldalon próbálom ki magamat. Érdekes végigkísérni, hogyan fejlődik a projektkultúra, a szabályozottság, és ennek az elfogadottsága hónapról-hónapra egy olyan szervezetben, ahol nem így dolgoztak korábban.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!