<< Vissza

Interjú Gábriel Zsolttal, Számvizsgáló Bizottsági jelölttel

Mi ösztönzött abban, hogy elfogadd a jelölést a PMI Budapest, Magyar Tagozat Számvizsgáló Bizottsági pozíciójára?

Szeretnék hasznos tagja lenni a magyarországi PMI közösségnek, és úgy érzem szakmai hátterem alkalmassá tesz a pozíció betöltésére.

Hogy kezdődött az utad a PMI Budapestnél?

Amikor 2014-ben beléptem a szervezésben próbáltam segíteni, majd Számvizsgáló Bizottsági tag lettem - ezt a feladatkört sűrűbb projektidőszak közben is tudom vállalni.

Szerinted mi a Számvizsgáló Bizottság elsődleges feladata?

A Számvizsgáló Bizottság a tulajdonosok ellenőrző szerve, tanácskozó szerepe van, az éves beszámolót véleményezi. Az elmúlt években jellemzően kiegészítéseket, magyarázatokat kértünk, illetve megjegyzéseinkkel segítettük értelmezni a tagság számára az éves tevékenységet pénzügyi szempontból.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

A PMI Magyar Tagozat tagjaként fontosnak tartom a projektmenedzsment szakmai fejlesztését, a legjobb gyakorlatok és technológia elterjesztését, és az ügyfelek, szakemberek segítését a hatékonyság növelése és az értékteremtés érdekében. Módszertani szakértőként pl. tudnék segíteni a Projekt menedzsment, Program irányítási és Projekt portfólió menedzsment érettségének és alkalmazott eszközeinek felmérésénél, mentorálni a fiatalabb PMI tagokat a megfelelő megközelítés kiválasztásában és használatában.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

A 10%-os kedvezményért az alábbi regisztrációs űrlapon nyújtsd be a jelentkezésedet:

Jelentkezem