<< Vissza

Interjú Gábriel Zsolttal, Számvizsgáló Bizottsági jelölttel

Mi ösztönzött abban, hogy elfogadd a jelölést a PMI Budapest, Magyar Tagozat Számvizsgáló Bizottsági pozíciójára?

Szeretnék hasznos tagja lenni a magyarországi PMI közösségnek, és úgy érzem szakmai hátterem alkalmassá tesz a pozíció betöltésére.

Hogy kezdődött az utad a PMI Budapestnél?

Amikor 2014-ben beléptem a szervezésben próbáltam segíteni, majd Számvizsgáló Bizottsági tag lettem - ezt a feladatkört sűrűbb projektidőszak közben is tudom vállalni.

Szerinted mi a Számvizsgáló Bizottság elsődleges feladata?

A Számvizsgáló Bizottság a tulajdonosok ellenőrző szerve, tanácskozó szerepe van, az éves beszámolót véleményezi. Az elmúlt években jellemzően kiegészítéseket, magyarázatokat kértünk, illetve megjegyzéseinkkel segítettük értelmezni a tagság számára az éves tevékenységet pénzügyi szempontból.

Milyen szakmai/önkéntes terveid vannak a jövőre nézve?

A PMI Magyar Tagozat tagjaként fontosnak tartom a projektmenedzsment szakmai fejlesztését, a legjobb gyakorlatok és technológia elterjesztését, és az ügyfelek, szakemberek segítését a hatékonyság növelése és az értékteremtés érdekében. Módszertani szakértőként pl. tudnék segíteni a Projekt menedzsment, Program irányítási és Projekt portfólió menedzsment érettségének és alkalmazott eszközeinek felmérésénél, mentorálni a fiatalabb PMI tagokat a megfelelő megközelítés kiválasztásában és használatában.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!