<< Vissza

Intelligens jövő: Az AI fejlődése és a sikeres projektmenedzsment tapasztalatai - Nagy sikerekkel zárult a 11. Art of Projects Konferenica

Kiemelt
AOP

11. Art of Projects Konferencia

Hogyan fogja a mesterséges intelligencia (AI) befolyásolni és átalakítani a projektmenedzsment szakmát?

Idén 11. alkalommal került megrendezésre a PMI Budapest, Magyar Tagozat és a MOMART 2020 Marketing Kft. szervezésében megvalósuló, Art of Projects Konferencia, számos kiváló előadóval az USA-ból, Nagy Brittanniából és Magyarországról. A konferenciát 2023. november 9-én tartották meg. A PMI Budapest, Magyar Tagozat ismét otthont adott Közép- Európa legnagyobb nemzetközi, angol nyelvű projektmenedzsment konferenciájának, mely rendezvényen idén több mint 330 vendég vett részt. A konferencia helyszínéül a nemzetközi Bosch csoport egyik legjelentősebb európai autóipari fejlesztési központja, a tavaly átadott Bosch Budapest Innovációs Kampuszon szolgált.

 A 2023-as konferencia előadói voltak:  

  1. HUN - Dr. Bőgel György, a nap Moderátora
  2. USA - Jennifer Tharp, PMP®, Project Management Institute Igazgatótanácsának elnöke
  3. USA - Cornelius Fichtner, PMP®, CSM, Előadó és podcast házigazda
  4. UK - Peter Taylor, PMP®, Előadó és coach
  5. UK - Susie Palmer-Trew, APM, PMQ, MSc, vállalkozó
  6. HUN – Fischl Tamás, PhD, kutató, Robert Bosch Kft.
  7. HUN – Molnár László Milán, PhD, Budapesti Mérnöki Központ automatizált vezetésért felelős vezetője, Robert Bosch Kft.

 PMI minősítéssel rendelkezők 6 PDU-t gyűjthettek az esemény során, melyen a legújabb AI trendekről, projektmenedzsment eszközökről és innovatív technikákról szóló előadásokon vehettek részt. Különböző témákról volt szó, köztük a projektmenedzsment jövőjéről az AI integrációjával, automatizált vezetésről, a projektgazdaság működéséről, az ipari környezet változásairól az AI térnyerésében.

Az „Art of Projects” Konferenciát november 10-én a PMI Budapest, Magyar Tagozat által szervezett, Projektmenedzsment Mester Kurzus követte, Peter Taylor előadásában. A második nap közel 20 fő részvételével valósult meg, mely a személyre szabott figyelmet és kulcsfontássú témákban való elméllyülést tette lehetővé.

 A délelőtt folyamán Peter Taylor, gyakorlati stratégiák osztott meg a résztvevőkkel, melyek egy értékvezérelt PMO kiépítésének alapköveti, összhangban a hibrid megközelítésekkel, a rugalmassággal és az AI fejlesztésekkel. A délutáni kurzus folyamán a mesterséges intelligencia hatásairól esett szó a projektkezdeményezés, tervezés és a végrehajtás tükrében.

Bővebb információ a konferencia honlapján.

További képek a konferenciáról itt.

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!