<< Vissza

Ingyenes PMI szakmai erőforrások és lehetőségek az új munkaökoszisztémában való érvényesüléshez

Kiemelt

Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a munka változásához való alkalmazkodás során erőforrásként szolgáljunk tagjaink, a PMI minősítések birtokosai és a legfontosabb érdekelt felek számára világszerte. A munka jellege változik. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek alkalmazkodni és boldogulni. Összegyűjtöttünk egy sor ingyenes online erőforrást, virtuális eseményt, sőt, egy kis ízelítőt az új digitális kínálatból is, hogy segítsük Önt a globális közösséggel való kapcsolatteremtésben, a készségek fejlesztésében és a felkészülésben a COVID-19 utáni világban való előrelépésben. Fedezze fel és ossza meg ezeket az erőforrásokat, és látogasson vissza gyakran a frissítésekért.

Kickoff

Világszerte elérhető angol, spanyol, francia, portugál és egyszerűsített kínai nyelven. Ha Ön egy projektcsapatban dolgozik, nagy az esélye, hogy legalább egy csapattársának szüksége van egy projektmenedzsment gyorstalpaló tanfolyamra, hogy "A" játékos legyen. A Kickoff egy ingyenes, 45 perces digitális tanulási eszköz, amely bármelyik munkatársat végigvezeti a projektmenedzsment alapjain, hogy a csapat sikeresen indíthassa el a projekteket - az elejétől a végéig - hatékony egységként. A Kickoff harapható tartalmakkal, letölthető sablonokkal és az érdekelt feleknek feltett hasznos kérdésekkel kiegészítve a leggyorsabb módja annak, hogy a projektet beindítsa.

Üzletmenet-folytonossági online tanfolyam

Ez az ingyenesen kínált tanfolyam időszerű és releváns. Mivel egyre több vállalat kéri az alkalmazottakat, hogy otthonról dolgozzanak, és a személyes iparági rendezvények virtuálissá válnak, a COVID-19 azonnali igényt teremtett a munkafolyamatok újragondolására. Ezt a tanfolyamot úgy tervezték, hogy segítse a vezetőket és alkalmazottaikat az alkalmazkodásban ebben a nehéz időszakban.

Projektmenedzsment kezdőknek online tanfolyam

Az első alkalommal ingyenesen elérhetővé tett Project Management for Beginners (Projektmenedzsment kezdőknek) egy olyan bevezető tanfolyam, amely biztosítja a projektcsapatokhoz való csatlakozáshoz szükséges alapvető ismereteket, és amely a projektmenedzseri karrierhez vezető út első lépéseként szolgálhat.

Ingyenes bevezetés: A fegyelmezett Agilis™ online tanfolyam alapjai

Mi is pontosan a Fegyelmezett agilis? Ebben a gyors bevezetőben bepillantást nyerhet abba, hogy mit tanulhat a teljes online tanfolyamban, a Fegyelmezett agilis alapjai című kurzusban - és hogy ez hogyan segíthet Önnek, a csapatának és a szervezetének. Nézze meg ezt az ingyenes foglalkozást, nyissa meg agilis lehetőségeit, és tudjon meg többet a Fegyelmezett agilitásról.

Karrier Central

A következő karrierjét a projektmenedzsment területén keresi? Itt megtalálja a projektmenedzsment állásbörzénket a szakemberek és a munkáltatók számára, interjú- és karriertippeket tartalmazó cikkeket, a legfrissebb iparági jelentéseinket és még sok mást.

Center Stage Podcast

A The Project Economy hangjaként működő podcast az innovatív változás valódi jelentőségét mutatja be. A sorozat a virtuális csapatok és a keresztfunkcionális projektalapú munka erősségeire összpontosít. Hallgassa, hogy képben maradjon a trendekkel, és megtudja, mi vár a The Project Economy és az Ön karrierje előtt.

Projectified! Podcast

Élénk, előremutató beszélgetéssorozat a projektmenedzserek világát befolyásoló aktuális témákról és feltörekvő trendekről, a digitális átalakulástól a mesterséges intelligencián át a karrierépítésig. Minden epizódban vezető és feltörekvő projektmenedzserek, üzleti vezetők, bestseller-szerzők, vezető kutatók és számos élvonalbeli gondolkodó meglátásai és nézőpontjai szerepelnek.

Tower Game - Torony játék

A PMI Oktatási Alapítványán keresztül ingyenesen elérhető Tower Game egy szórakoztató projektmenedzsment-gyakorlat, amelyet minden korosztályú diák és felnőtt is használhat. A játék megtanítja a résztvevőket az idő, a költség, a minőség és a kockázat figyelembevételére. A játék használható "jégtörőként", önálló gyakorlatként vagy egy tanóra részeként. A játék 17 nyelven érhető el.

ProjectManagement.com

Kapcsolódjon a globális projektmenedzsment közösséghez otthonról! Vegyen részt a PMI vitáiban, játsszon játékokat, és ingyenesen hozzáférhet számos forráshoz.

Navigátor (béta)

A most ingyenesen elérhető Navigator "a PMI portáljaként" szolgál - karrierfejlesztési platform a projekt szakemberek számára. A platform lehetőséget kínál a készségek, érdeklődési körök és célok átfogó önértékelésére, miközben cselekvési tervet kínál a célok eléréséhez.

Egyéb online/virtuális erőforrások

SeminarsWorld®

Ki mondta, hogy az interaktív, oktató által vezetett tanulás csak személyesen történhet? A SeminarsWorld® Virtual a személyes tanulás élményét online, otthonának kényelméből nyújtja: személyes interakciók az oktatóval és az osztálytársakkal egy mélyreható, gyakorlatias workshop-formátumban.

Online tanulás

Online tanfolyamok, amelyeket bármikor elvégezhet, akár otthonról is. A projekt- és programmenedzsment minden területén elérhető tanfolyamok, a tartalom az alapozóktól a haladó témákig terjed.

Virtuális élménysorozat

Új világ. Új kihívások. Új megoldások.

A fellendülés még csak most kezdődik, és miközben egy olyan világban navigálunk, amelyet a kihívások és a változások határoznak meg, megragadhatjuk a lehetőséget, hogy új és izgalmas módokon valósítsuk meg a valóságot. Csatlakozzon hozzánk!

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!