<< Vissza

Fájó szívvel osztjuk meg a szomorú hírt, miszerint Dr. Prónay Gábor, elhivatott szakértő, a hazai projektmenedzsment kiválósága elhunyt.

Kedves Kollégák,

Fájó szívvel osztjuk meg a szomorú hírt, miszerint dr. Prónay Gábor, elhivatott szakértő, a hazai projektmenedzsment kiválósága elhunyt.

Dr. Prónay Gábor sokak számára kivételesen gazdag, példamutató szakmai karrierre tekinthet vissza a projektmenedzsment, az oktatás, a tanácsadás és a szakmai közéleti tevékenység területén. Pályafutását 50 évvel ezelőtt a Budapesti Műszaki Egyetemen kezdte, ahol később summa cum laude minősítéssel szerezett diplomát. A következő években és évtizedekben az oktatás és a kutatás mellett tevékenysége fontos szerepet töltött be többek között a HTE-vel kapcsolatos tevekénységében, illetve később a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen mérnöki és közgazdasági diplomát szerzett. 

1996 óta a TIPIK Klub, majd a PM Műhely és az éves Projektmenedzsment Fórum szervezője és vezetője. „Az év projektmenedzsere” díj zsűrijének az alapító elnöke volt 2010-ig, majd a zsűri aktív tagja az elmúlt években. 2004-től a Projekt Menedzsment Szövetség (PMI) tagja, 2005 és 2009 között a Magyar Tagozat elnökhelyettese volt. A projektmenedzsment, valamint a szakértői és stratégiai tanácsadás területén végzett sokrétű munkáját magas szakmai színvonal jellemezte. A projektmenedzserek generációi példaként, tanárként vagy mentorként tekintenek rá, akiket segített a karrierjük megkezdésében vagy abban való tovább jutásban.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége 2020-ban „A hazai Projektmenedzsment Területén” kifejtett kimagasló munkája elismeréseként, szakmai életműdíjat adományozott Dr. Prónay Gábornak. A díjat azt Art of Projects, Közép-Európa egyik legjelentősebb nemzetközi konferenciáján adtuk át ünnepélyes keretek között.

Őszinte részvétünket fejezzük ki Gábor családjának, barátainak, kollégáinak és mindazoknak, akiket megérintett személyisége és világlátása.

 

Mély együttérzéssel,

PMI Budapest, Magyar Tagozat

 

Képernyőfotó-2023-08-15---10.11.21.png

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!