<< Vissza

FELHÍVÁS: Projektmenedzsment kutatási kérdőív kitöltésére

Kiemelt

3f0f3f48-1d9f-5daa-e7bb-553419e61a52[1].jpg

 

A Budapesti Corvinus Egyetem, a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatásával nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakot indított 2021. szeptemberében. Az első évfolyam közel húsz hallgatóval kezdte meg a képzést, akik 2022. márciusában ráfordultak a célegyenesre és megkezdték a tanulmányaik lezárását megkoronázó egyetemi szakdolgozat írását. A munkájukat a PMI Budapest, Magyar Tagozat a képzésben résztvevő szakemberei és a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói támogatják konzulensként. Mindegyik szakdolgozat a projektmenedzsmenthez kapcsolódó szakterületen íródik.

Ezen az oldalon: https://pmi.hu/pmi-budapest-bce az elkövetkező időszakban rendszeresen közzéteszünk olyan kutatási kérdőíveket, melyeket a végzős hallgatók készítettek. Kérjük tagtársainkat és a szélesebb értelemben vett hazai Projekt; Program és Portfólió Menedzser szakembereket, hogy segítsék a hallgatók munkáját azzal, hogy kitöltik az anonim kérdőíveket. Az első kérdőív megjelent a honlapunkon, amiről itt olvashat bővebben.

Vajon vannak-e generációs eltérések a munkahelyi motivációban?

Kedves Kitöltő! Herényi Barnabás vagyok, okleveles építészmérnök, és jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem és a PMI Budapest által közösen meghirdetett "Nemzetközi projektmenedzser" szak hallgatója. Szakdolgozatomban a munkahelyi motivációt kutatom, elsősorban a motivációval kapcsolatos generációs eltérésekre összpontosítva. Arra kérem, hogy az alábbi, ~4-5 perc alatt kitölthető kérdéssor kitöltésével segítse a kutatásomat - őszintén nagyon kíváncsi vagyok a véleményére!

A kérdőív kitöltése:

  • Önkéntes és anonim, bármikor megszakítható.
  • A kitöltés során kérem, törekedjen az őszinte válaszadásra.
  • Minden választ bizalmasan kezelek.

A kérdőív kettő, jól elkülöníthető részből áll:

  • Az 1. részben a statisztikai elemzéshez szükséges alapadatok megadására kérem.
  • A 2. részben felsorolt 24 kérdés esetén pedig 1-től 5-ig terjedő skálán kérem jelölje, hogy az adott állítást mennyire tartja fontosnak a személyes motivációja szempontjából.

kerdoiv-bce-pmi.jpg

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a kutatással kapcsolatban, forduljon hozzám, vagy témavezetőmhöz bizalommal, az alábbi elérhetőségeken keresztül:

  • Hallgató: Herényi Márk Barnabás (mark.herenyi@stud.uni-corvinus.hu)
  • Témavezető: Czifra Julianna (julianna.czifra@uni-corvinus.hu)

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!