<< Vissza

FELHÍVÁS: Kérjük vegyen részt a "Mennyire agilisak a magyarországi vállalatok 2021-ben" című felmérésen!

Kiemelt

A PMI ECC – European Chapter Collaboration Program keretében Ausztria, Azerbajdzsán, Egyesület Királyság, Finnország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Norvégia, Olaszország, Svédország, Szlovénia, helyi PMI tagozatai összefogtak, hogy közösen elkészítsenek egy átfogó, európai kutatást annak felmérésére, hogy az agilis projektmenedzsment gyakorlatok mennyire terjedtek el Európában. A munkát segíti a PwC Luxemburg.

Üdvözöljük a "Mennyire agilisak a magyarországi vállalatok 2021-ben" című felmérésen!

A felmérés célja, hogy feltárja és elemezze a magyarországi és európai vállalatok hozzáállását az agilis projektmenedzsment megközelítéssel és módszertannal kapcsolatban. Örülnénk, ha szakítana időt arra, hogy velünk közösen elemzi az Agilis módszertanok jelenlegi helyzetét és alkalmazását a saját szervezetében, munkahelyén és megossza velünk a véleményét az Agilis módszertanok bevezetésével járó előnyökről és akadályokról. Biztosítjuk, hogy az Ön által adott válaszokat a legszigorúbb titoktartás mellett kezeljük. A kérdésekre adott válaszok nem lesznek egyénenként azonosíthatóak, hanem csoportosan kerülnek összeállításra és elemzésre.

A kérdőív kitöltése kevesebb mint tíz (10) percet igényel és itt érhető el:

https://www.surveymonkey.com/r/HungaryAgileSurvey

Hálásak lennénk, ha 2021. június 18-ig tudna válaszolni.

Előre is köszönjük, hogy részt vesz ebben a jelentős felmérésben, amelyet a PMI Luxemburgi Tagozata és a PwC Luxembourg immár harmadik alkalommal szervez, és amelyet a PMI Ausztria, PMI Azerbajdzsán, PMI Közép-Olaszország, PMI Horvátország, PMI Finnország, PMI Németország, PMI Görögország, PMI Magyarország, PMI Írország, PMI Luxemburg, PMI Hollandia, PMI Észak-Olaszország, PMI Norvégia, PMI Lengyelország, PMI Szlovénia, PMI Dél-Olaszország, PMI Svédország és a PMI Egyesült Királyság tagozatai részvételével hajtunk végre.

Ha szeretné, egyben megkapni a felmérés eredményt, akkor kérjük, adjon meg egy email címet, hogy elküldhessük Önnek a kutatás eredményeit és részletes elemzését. A kitöltésben résztvevők között 5 db, ingyenes Art of Projects http://pmibudapestevents.hu/ konferencia belépőt sorsolunk ki, illetve 5 db PMI Budapest Fruit of the Loom Kapucnis Pulóvert: https://pmi.hu/shop

Köszönöm a közreműködését!

Üdvözlettel,
Kremmer László MBA, CLC, PMP®
Egyesület Elnök

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!