<< Vissza

A rosszra az egyetlen válasz a jó cselekedet lehet, ez az egyetlen eszköz a kezünkben.

Kiemelt

ukran.jpg

 

Tisztelt Kolléga,

PMI – Project Management Institute (www.pmi.org) mély aggodalommal és szomorúsággal tekint az Ukrajnában zajló eseményekre, amelyek tragikus emberáldozatokhoz és nem kívánt pusztításhoz vezettek. Gondolataink és együttérzésünk az érintettek családjaival van világszerte. A PMI elkötelezetten együttműködik globális tagozataival, partnereivel és nemzetközi szervezeteivel, hogy támogassa tagjait, szakmai közösségünket és az érintett embereket ebben a nehéz időszakban.


PMI Budapest, Magyar Tagozat (www.pmi.hu) elnöksége szolidáris a válság miatt bajba jutott emberekkel. Tekintettel a helyzet súlyosságára és összetettségére az ezzel kapcsolatos nyilvános kommunikációnkat a Magyar Vöröskereszttel és a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, egyeztetve fogjuk végezni és a konkrét szakmai kompetenciánkon túlmutató témákban az ő javaslataik, valamint iránymutatásuk alapján cselekszünk és nyújtunk támogatást a PMI központi anyaszervezetünkkel szorosan együttműködve. 

Kérjük tagjainkat és a szélesebb hazai projektmenedzsment szakmai közösség tagjait, hogy csatlakozzanak a felhívásunkhoz és az említett segélyszervezetek munkáját támogassák, anyagi vagy tárgyi felajánlásokkal:

Üdvözlettel,
PMI Budapest, Magyar Tagozat

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!