<< Vissza

Diákprojekt Középiskolai Projektverseny!

Kiemelt

A verseny célja az önismeret és a pályaorientáció támogatása, valamint a projektekhez kapcsolódó kompetenciák fejlesztése. A versenyt a PROJECON Projekt Tanácsadó Kft. szervezi. Szakmai főtámogató a PMI Budapest, Magyar Tagozat.

A középiskolás projektcsapatok általuk megvalósított saját projekttel nevezhetnek. A diákprojektek célja értékteremtés a szűkebb vagy tágabb környezet számára, bármilyen szabadon választható projektötlet megvalósítása útján. Olyan projektek bemutatását várjuk, amelyek valamilyen probléma vagy nagyobb feladat megoldására, illetve valamilyen termék, kutatási eredmény, szolgáltatás, rendezvény vagy egyéb értékes, hasznos eredmény létrehozására irányulnak.

A projekt kapcsolódhat egy vagy több tantárgyhoz, de lehet ezektől független is. Kapcsolódhat az iskolai élethez, vagy az 50 órás iskolai közösségi szolgálathoz, de lehet ezektől független is. Örülünk, ha a projekt újszerű elemeket is tartalmaz, de ez nem követelmény.

Jelentkezési határidő: 2022. december 21.

Jelentkezek!

A versenyben résztvevő csapatok feladata egy általuk megvalósított projekt bemutatása (legalább részleges vagy pilotszintű megvalósítás), ennek prezentálása és megvédése a zsűri előtt 2023 májusában.

A csapatok létszáma 3-10 fő lehet. Külső segítők tanáccsal segíthetik a projektet, de tevőleges közreműködéssel nem. Egy mentor (mentor tanár vagy más felnőtt) tanácsadói közreműködése szükséges, további mentoroké lehetséges.

Fődíj: 100.000 Forint (bruttó) pénzjutalom a nyertes csapatnak és oklevél a csapattagoknak. A verseny díjazottjai értékes pénz- és tárgyjutalmakat, a csapattagok oklevelet kapnak. A

Neumann János Számítógéptudományi Társaság különdíja 35.000 Forint (bruttó).

Szakmai főtámogató:

Project Management Institute (PMI) Budapest, Magyar Tagozat

Bővebb információ:

https://diakprojekt.hu

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!