<< Vissza

Az "Art of Projects" konferencia visszatér a személyes jelenléthez és 10. alkalommal a Budapest Music Centerben kerül megrendezésre 2022. november 3-án!

Kiemelt
AOP

A Project Management Institute (PMI), a világ vezető projekt szakemberek szövetségének a magyarországi szervezete, a PMI Budapest, Magyar Tagozat bejelentette, hogy a projektgazdaság vezetőinek kiemelt eseménye, az éves Art of Projects Konferencia ismét személyes rendezvényként kerül megrendezésre. A konferenciának a Budapest Music Center ad otthont 2022. november 3-án.

PhotoFunia-1664628445.jpg
Az immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő 2022-es konferencia témája a "A projektmenedzsment jövője". A tavalyi virtuális konferencia több mint 400 résztvevőt vonzott. Idén közel 300 résztvevővel számolnak a szervezők. A konferencia minden évben számos kiváló előadót vonz, akik különálló, értékes és egyedi angolnyelvű előadásokat tartanak és a projektmenedzsment szakma jövőjét meghatározó tudást adnak át a résztvevőknek. A konferenciát követően megrendezésre kerül a 10. PMI Budapest Master Class is, 2022. november 4-én. A konferencia szakértői betekintést nyújt, valamint platformként szolgál a kapcsolatépítéshez és a tudásmegosztáshoz.


Tony Appleby, MBA, CDir, PMP - a Project Management Institute tiszteletbeli elnöke lesz a konferencia díszvendége és nyitó előadója.


Az időpontok bejelentésekor Kremmer László MBA, CLC. PMP a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke elmondta: "A konferencián projekt, program és portfólió, valamint PMO vezetők, és a szakma iránt érdeklődő vezetők és kollégák találkoznak, hogy megismerjék a projektek megvalósításának átalakításához szükséges trendeket és technológiákat". Hozzátette, hogy: "Az Art of Projects Konferencia középpontjában mindig is a kapcsolatok teremtésének és a projektmenedzsment közösség építésének fóruma volt." A projektmenedzsment ma minden eddiginél fontosabb a cégek újjáélesztéséhez a Covid-19 utáni világban. Az Európai PMI tehetséghiány-felmérése szerint a projektmenedzsment-központú foglalkoztatás (PMOE) 40%-kal fog növekedni ebben az évtizedben. A projektté alakított iparágak - a jelentős projektmenedzsment-igényű iparágak - teljes GDP-je a becslések szerint a 2019-es 24,7 milliárd dollárról 2030-ra 34,5 milliárd dollárra nő. "Fontos, hogy a Covid-19 után továbbra is folytassuk ezeket a személyes konferenciákat és a szünetekben a szakmai beszélgetéseket, mivel a projektek és azok sikeres kezelése alapvető fontosságú az ipar és a gazdasági növekedés szempontjából Magyarországon" - teszi hozzá Kremmer László. Az „Art of Projects” Konferencián a PMI hazai több ezer projekt szakemberből és változásmenedzserből álló, egyre növekvő közössége betekintést nyerhet és hozzáférhet azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel megvalósíthatják ötleteiket és sikeresen vezethetik projektjeiket.
 


A PMI Budapest, Magyar Tagozat, Szakmai Programokért felelős alelnöke, Horváth Viktor, PMP a Konferencia Program Igazgatója a következőképpen nyilatkozott a konferencia megrendezéséről mely Közép-Európa legnagyobb angolnyelvű projektmenedzsment szakmai konferenciája: "Alig várjuk, hogy Magyarország és Európa minden tájáról érkező résztvevőket üdvözölhessük, akik novemberben csatlakoznak hozzánk a két év kihagyás után, ismét személyes rendezvényen. A projektmenedzsment szakma izgalmas fordulóponthoz érkezett, mivel a cégek a megváltozott gazdasági helyzethez igazodnak, és mi lenne jobb hely a párbeszédre, mint egy olyan központi esemény, mint az „Art of Projects” Konferencia".


A konferencia nyitott minden érdeklődő számára, akik szeretnék megtudni, hogy Magyarországon hogyan használják ki a változásokat alakító és projektekkel foglalkozó szakemberek ezt a hihetetlen növekedési lehetőséget.


A konferencia összehozza a hazai szakembereket, PMI tagokat, önkénteseket, az ipar vezetőit, valamint a projektmenedzsment szakma szakembereit, illetve a hasonló karriercélokkal rendelkező projekt-, program- és portfóliómenedzsereket, hogy megosszák egymással a legjobb gyakorlatokat, PDU pontokat szerezzenek, találkozzanak a hasonlóan gondolkodó szakemberekkel, tanuljanak, és értékes készségeket és tudást szerezzenek meg.

További információ és részletes program itt érhető el: https://pmibudapestevents.hu/

aop-sponsors.jpg

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!