<< Vissza

A Szinergia Kft. Magyarország első PMI Premier ATP (Authorized Training Partner) minősített oktatópartnere lett

Kiemelt
PMI ATP

A Szinergia Kft. Magyarország első PMI Premier ATP (Authorized Training Partner) minősített oktatópartnere lett, munkatársai pedig az első hivatalosan minősített PMI Instructorok.

Mi is jelent ez a gyakorlatban?

A PMI korábban is rendelkezett partnerprogrammal oktatócégek számára. A Szinergia Kft. Magyarországon akkor is elsőként csatlakozott a R.E.P (REP, Registered Education Provider) programhoz. A R.E.P minősítést év végével az ATP program váltja fel, ami jelentős változásokat hoz!

  • Hivatalos PMI tananyag került kialakításra, ebből történik az oktatás globálisan.
  • Minősített és PMI által levizsgáztatott Instructorok tartják a felkészítőket az ATP tréning cégeknél, akik minden előfeltétellel és vizsgával rendelkeznek a képzés tartásához.

Kizárólag a premier partnerek esetében hozzáférés biztosított a hivatalos PMI mintakérdésekhez, amik a vizsgán is várhatóak.

Miért jó ez, ha PMP vizsgát szeretnék tenni?

A Szinergia Kft. a korábbi R.E.P minősítés miatt eddig is szigorú auditokon ment át a képzéseket illetően. Az ATP program elindulásával a PMI szándéka fog érvényesülni, miszerint csak PMI által ellenőrzött és minősített oktató fogja a hivatalos PMI tananyagot oktatni. A premier ATP-k előnye pedig a hivatalos PMI mintakérdés hozzáférés lesz.

A program feltételeit teljesíteni nem egyszerű, ez abból is látszik, hogy jelenleg a Szinergia Kft mellett csak 1 cég szerezte meg az ATP titulust.

Képzéseink továbbra is az aktuális PMI vizsgákra készítenek fel, továbbra is minden PMP csoportunkat elindítjuk, és minden hónapban indul PMP felkészítő. A képzésre virtuálisan és személyes jelenléttel is lehet jelentkezni, és a képzések után a jövőben is korlátlan egyéni konzultáció áll rendelkezésre a sikeres vizsgáig.

További információ, időpontok:

 

 

 

 

 

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!