<< Vissza

A Project Management Institute bejelentette a 2020-as PMI® díjak nyerteseit

Kiemelt
Önkéntesek

A Project Management Institute bejelentette a 2020-as PMI® díjak nyerteseit

2020, október 20-án, kedden, a Project Management Institute (PMI) az Egy Új Világnézet: Globális Hatásunk Virtuális Tapasztalat Sorozat eseményen bejelentette a 2020 PMI® Szakmai Díjak nyerteseit. 1974 óta a nagynevű PMI Szakmai Díjak olyan szervezeteket és egyéneket ismernek el, akik szenvedélye, tehetsége és szakértelme a legnagyobb mértékben járult hozzá a projektmenedzsment szakmához vagy a PMI-hoz. Idén kiválasztották a PMI Kutatási és Elméleti/Tudományos Díjak nyerteseit is. Ezek a díjak azokat ismerik el, akik tartós vagy szignifikáns hozzájárulást értek el tanításon, kutatáson vagy irodalmon keresztül. Több információ a díjakról: https://www.pmi.org/about/awards

PMI® Szakmai Díjak

Az év PMI Projektje ( PMI Project of the Year)  – A díj a nagy és komplex projekteket ismeri el, melyekre leginkább jellemző a projektemendzsment gyakorlatok kiváló teljesítése, a kiváló szervezeti eredmények és a társadalomra gyakorolt pozitív hatás elérése, több, mint 100 millió USD projektköltségvetéssel.

Az Év PMO-ja® Díj (PMO OF THE YEAR®) – Ez a díj az év Projektmenedzser Irodáját (Project Management Office - PMO) ismeri el, mely sikeres stratégiai kezdeményezésekkel és bizonyítottan kiemelkedő szervezeti projektmenedzsment képességekkel adott értéket szervezetének. Kitünteti emellett azt a PMO-t is, mely jövőképet alkotott az értékközvetítés terén és pozitív és egyértelmű hatást gyakorolt az üzleti eredményekre.

PMI Projekt Kiválósági Díj (PMI Project Excellence Award) – Ez a díj azokat a komplex projekteket ismeri el, melyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a projektmenedzsment gyakorlatok, a kiemelkedő szervezeti eredmények és a társadalomra gyakorolt pozitív hatás terén, 100 millió USD alatti költségvetéssel.

PMI Társ Díj (PMI Fellow Award) – Ez a legmagasabb és legrangosabb egyéni díj, melyet a Project Management Institute kioszt a szervezet és a szakma szolgálatáért.

  • Marge Combe, PMI Fellow
  • Prasad S. Kodukula, PMP, PgMP, PMI Fellow

PMI Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválósági Díj (PMI Eric Jenett Project Management Excellence Award) – Ez a díj azokat az egyéneket ismeri el és tünteti ki, akik kimagasló mértékben járultak hozzá a projektmenedzsment szakmához vagy annak gyakorlatához a vezetői, a technikai projektmenedzsment, illetve a stratégiai és üzleti menedzsmenten keresztül.

  • Vanita Ahuja, PhD, PgMP, MRICS
  • Krishna Kumar T I PhD, CDAI
  • Kenneth Bainey MBA, PMP

PMI Fiatal Szakmai Díj (PMI Young Professional Award) – Ez a díj azon fiatal szakembereket ismeri el és tünteti ki, akik jelentős hatást gyakoroltak a szervezeten belüli projektmenedzsment, a projektmenedzsment gyakorlati tudásanyagának és megértésének előmozdításában, valamint a PMI szabványainak, gyakorlatának és etikájának megértésében.

  • Nguyen Si Trieu Chau, LIMC, PfMP, PgMP, PMP, PMI-ACP, PMI-RMP, PMI-SP, IPMO-E, PMO-CP
  • Dimitrios Zaires Exec. MSc, MBA, CMILT, PMI-RMP
  • Roman Reznikov
  • Ritu Ahuja, PMI-ACP, MRICS

PMI® Kutatói és Tudományos Díj nyertesei:

PMI Kutatási Teljesítmény Díj (PMI Research Achievement Award) – Ez a díj egy egyént vagy egy csoportot ismer el és tüntet ki, akiknek munkája egy tudományos kutatás révén jelentősen továbbfejlesztette a projektmenedzsment fogalmait, ismereteit és gyakorlatait.

  • Professor Monique Aubry, PhD, MPM

PMI Linn Stuckenbruck Tanítási Kiválóság Díj (PMI Linn Stuckenbruck Teaching Excellence Award) – Ez a díj az egyes oktatókat ismeri el és tünteti ki a projektmenedzsment oktatásában nyújtott kiválóságukért, valamint a felsőoktatás projektmenedzsment tananyagának fejlesztése és fejlesztése iránti erős elkötelezettségükért.

  • Callum Robert Kidd (University of Manchester)

PMI Az Év Projektmenedzsment Lapja® Díj (PMI Project Management Journal® Paper of the Year Award) – Ez a díj az előző évben megjenelt legjobb Projektmenedzsment Lapot ismeri el.

  • “Hogyan alakítja át a digitális információ a projektkézbesítési modelleket”, Jennifer Whyte Professzor

PMI David. I. Cleland Projektmenedzsment Irodalmi Díj (PMI David I. Cleland Project Management Literature Award) – Ez a díj egy megjelent könyv szerzőjét/szerzőit ismeri el, mely jelentősen elősegíti a projektmenedzsment tudást, koncepciókat és gyakorlatot.

  • “Projektmenedzsment: Előnymegvalósítási megközelítés”, Ofer Zwikael Professzor és John R Smyrk

A PMI Díjak nyerteseinek listája itt található: https://www.pmi.org/about/awards/winners

A Project Management Insitute (PMI)

A Project Management Institute (PMI, Projektmenedzser Intézet) a világ vezető egyesülete azok számára, akik a projekt-, program-, vagy portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintik. Globális érdekképviselettel, együttműködéssel, oktatással és kutatással dolgozunk azon, hogy világszerte több mint hárommillió szakembert készítsünk fel a Projektgazdaságra: arra a jövendőbeli gazdaságra, melyben a munka és az egyének a projektek, termékek, programok és értékáramlatok köré szerveződnek. Jelenleg, 50 éve, a világ szinte minden országában azon dolgozunk, hogy a karrierek haladjanak, fejlesszük a szervezeti sikereket és egyre érettebbé tegyük a projektmenedzser szakmát világszerte elismert szabványok, tanúsítványok, közösségek, források, eszközök, a tudományos kutatás, publikációk és szakmai kiadványok segítségével. A PMI család részeként    a ProjectManagement.com® interaktív weboldal online globális közösségeket hoz létre, melyek több erőforrást, jobb eszközöket, nagyobb hálózatokat és tágabb perspektívát kínálnak. Látogasson meg minket a www.PMI.org, a www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute oldalakon és a @PMInstitute Twitteren.

Eredeti cikk: https://www.businesswire.com/news/home/20201116005763/en/

 

Keresés

Népszerű Bejegyzések

Tekintse meg az archívumokat

Projektmenedzsert keres?

Lehetősége van arra, hogy projektmenedzsert kereső álláshirdetéseit megossza az oldalunkon, amivel többszáz fős tagságunkat közvetlenül eléri!

Álláshirdetés feladása!